Dansk ▼
English
Español
Uge 49
30-11-2020 - 06-12-2020

Hold filtrering
mandag
30-11-2020
05:15
H.I.I.T (sal 1)
sal 1
Camilla Schrøder
40 min
16/16
05:30
Endurance
Vejlevej
Morten Jakobsen
30 min
12/16
05:30
Endurance
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
6/32
06:00
H.I.I.T
sal 2
Camilla Schrøder
40 min
9/9
06:00
Endurance
Vejlevej
Morten Jakobsen
30 min
16/16
06:00
BodyPower
sal 1
Anders Leth Vemmelund
40 min
6/16
06:30
Endurance
Vejlevej
Morten Jakobsen
30 min
9/16
06:30
Endurance
Valby
Melissa Riis
50 min
9/12
06:45
BodyPower
sal 1
Anders Leth Vemmelund
40 min
9/16
07:00
Endurance
Vejlevej
Morten Jakobsen
30 min
2/16
07:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Tina Nielsen
50 min
14/16
07:30
Endurance
Valby
Melissa Riis
50 min
9/12
08:15
H.I.I.T
sal 2
Dennis Holbæk
40 min
7/9
08:15
BodyPower
sal 1
Camilla Schrøder
40 min
9/16
08:30
Endurance
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
0/12
08:30
Endurance
Haderslev
Anja Dupont
50 min
4/32
08:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Tina Nielsen
50 min
16/16
09:00
Senior Easy Line
Kim Pedersen
40 min
9/9
09:00
UpGrade
sal 1
Camilla Schrøder
50 min
14/16
09:30
Endurance
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
10/12
09:30
Endurance
Haderslev
Anja Dupont
50 min
5/32
09:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Tina Nielsen
50 min
12/16
09:45
Senior Easy Line
Kim Pedersen
40 min
9/9
13:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
50 min
14/16
14:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
50 min
10/16
14:30
Endurance
Valby
Signe Mousing Hansen
50 min
2/12
15:30
Endurance
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
5/12
15:30
Endurance
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
30 min
12/16
15:30
Endurance
Haderslev
Klara Sofia Schack Bothmann
50 min
9/32
15:45
BodyPower
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
14/16
16:00
Endurance
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
30 min
10/16
16:30
Endurance
Valby
Signe Mousing Hansen
50 min
12/12
16:30
Endurance
Haderslev
Klara Sofia Schack Bothmann
50 min
7/32
16:30
BodyPower
sal 1
Louise Verding
40 min
15/16
16:30
Endurance
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
30 min
15/16
16:30
H.I.I.T
sal 2
Dennis Holbæk
40 min
8/9
17:00
Endurance
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
30,2 min
13/16
17:15
BodyPower
sal 1
Louise Verding
40 min
16/16
17:15
H.I.I.T
sal 2
Dennis Holbæk
40 min
9/9
17:30
Endurance
Valby
Signe Mousing Hansen
50 min
12/12
17:30
Endurance
Haderslev
Klara Sofia Schack Bothmann
50 min
15/18
17:30
Endurance
Sannie Thomsen Christensen
30 min
11/16
18:00
Yin Yang Yoga
sal 2
Maria Grønborg
55 min
9/9
18:00
Endurance
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
30,8 min
14/16
18:00
UpGrade
sal 1
Louise Verding
40 min
16/16
18:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
11/12
18:30
Endurance
Vejlevej
Florentina Halilaj
30 min
4/16
18:30
90Days Team 1
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
50 min
19/18
18:45
SWOP
sal 1
Louise Verding
40 min
14/16
19:00
Endurance
Vejlevej
Florentina Halilaj
30,1 min
4/16
19:00
Flow Yoga
sal 2
Maria Grønborg
55 min
9/9
19:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
8/12
19:30
Endurance
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
50 min
9/32
19:30
UpGrade
sal 1
Louise Verding
40 min
15/16
19:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Florentina Halilaj
50 min
16/16
20:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Florentina Halilaj
50 min
6/16
tirsdag
01-12-2020
05:30
Cardio
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
30 min
16/16
05:30
Cardio
Haderslev
Michala Sejerup
50 min
9/9
06:00
BodyPower
sal 1
Lærke Refshammer Jørgensen
40 min
16/16
06:00
H.I.I.T
sal 2
Louise Kragelund Hansen
40 min
9/9
06:00
Cardio
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
30 min
14/16
06:30
Cardio
Valby
Signe Mousing Hansen
50 min
4/12
06:30
Cardio
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
30 min
17/16
06:45
UpGrade
sal 1
Lærke Refshammer Jørgensen
40 min
12/16
07:00
Cardio
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
30 min
11/16
07:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
50 min
8/16
07:30
Cardio
Valby
Signe Mousing Hansen
50 min
7/12
07:30
Cardio
Haderslev
Michala Sejerup
50 min
7/32
07:30
BodyPower
sal 1
Lærke Refshammer Jørgensen
40 min
9/16
08:15
H.I.I.T (sal 1)
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
6/16
08:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
16/16
08:30
Cardio
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
3/12
09:00
Senior H.I.I.T
sal 2
Dennis Holbæk
45 min
9/9
09:00
BodyPower
sal 1
Louise Verding
40 min
13/16
09:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
16/16
09:30
Cardio
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
10/12
09:30
Cardio
Haderslev
Anja Dupont
50 min
11/32
10:30
Pro Senior Træning
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
9/16
10:30
Senior træning
Haderslev
Anja Dupont
50 min
10/18
14:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Kim Starcke
50 min
15/16
15:30
Cardio
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
9/16
15:30
Cardio
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
5/12
15:30
Cardio
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
50 min
15/18
15:45
BodyPower
sal 1
Christoffer Schultz Larsen
40 min
12/16
16:00
Cardio
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
16/16
16:30
Cardio
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
9/16
16:30
Cardio
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
10/12
16:30
Cardio
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
50 min
7/32
16:30
H.I.I.T
sal 1
Christoffer Schultz Larsen
40 min
10/16
17:00
Cardio
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
10/16
17:15
Cirkeltræning Power
sal 1
Thomas Christian Møller
40 min
16/16
17:15
H.I.I.T
sal 2
Christoffer Schultz Larsen
40 min
9/9
17:30
Cardio
Vejlevej
Emma Esmann
30 min
11/16
17:30
Cardio
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
12/12
17:30
Cardio
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
11/32
18:00
BoxFit
sal 1
Thomas Christian Møller
40 min
17/16
18:00
H.I.I.T
sal 2
Christoffer Schultz Larsen
40 min
9/9
18:00
Cardio
Vejlevej
Emma Esmann
30 min
7/16
18:30
Cardio
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
5/12
18:30
Cardio
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
4/32
18:30
Cardio
Vejlevej
Emma Esmann
30 min
12/16
18:45
Yoga
sal 2
Annette Thuesen
70 min
7/9
18:45
BoxFit
sal 1
Thomas Christian Møller
40 min
8/16
19:00
Cardio
Vejlevej
Emma Esmann
30 min
4/16
19:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Emma Esmann
50 min
16/16
19:30
Cardio
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
5/11
19:30
Cardio
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
12/32
19:30
BodyPower
sal 1
Christoffer Schultz Larsen
40 min
7/16
20:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Emma Esmann
50 min
8/16
onsdag
02-12-2020
05:15
H.I.I.T (sal 1)
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
13/16
05:30
Strength
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
30 min
11/16
06:00
Strength
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
30 min
11/16
06:00
BodyPower
sal 1
Louise Verding
40 min
13/16
06:00
H.I.I.T
sal 2
Dennis Holbæk
40 min
9/9
06:30
Strength
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
30 min
16/16
06:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
7/12
06:30
90Days Team 1
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
50 min
10/32
06:45
SWOP
sal 1
Louise Verding
40 min
16/16
07:00
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
4/16
07:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
5/12
07:30
BodyPower
sal 1
Louise Verding
40 min
12/16
07:30
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
9/16
08:00
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
6/16
08:15
BoxFit
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
15/16
08:15
H.I.I.T
sal 2
Christoffer Schultz Larsen
40 min
8/9
08:30
Strength 50 min
Vejlevej
Kim Starcke
50 min
15/16
08:30
Strength
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
2/12
09:00
Senior Easy Line
Louise Verding
40 min
10/9
09:00
BoxFit
sal 1
Dennis Holbæk
45 min
6/16
09:30
Strength 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
15/16
09:30
Strength
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
7/12
09:30
Strength
Haderslev
Klara Sofia Schack Bothmann
50 min
9/32
09:45
Senior Cirkeltræning
sal 1
Louise Verding
40 min
16/16
14:30
Strength 50 min
Vejlevej
Emma Esmann
50 min
11/16
15:30
Strength
Vejlevej
Emma Esmann
30 min
14/16
15:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
3/12
15:30
Strength
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
8/32
15:45
BodyPower
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
6/16
16:00
Strength
Vejlevej
Emma Esmann
30 min
15/16
16:30
Strength
Vejlevej
Emma Esmann
30 min
10/16
16:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
9/12
16:30
Strength
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
11/32
16:30
Six Pack
sal 2
Dennis Holbæk
40 min
6/9
16:30
BodyPower
sal 1
Christoffer Schultz Larsen
40 min
7/16
17:00
Strength
Vejlevej
Emma Esmann
30 min
16/16
17:15
H.I.I.T
sal 2
Christoffer Schultz Larsen
40 min
10/9
17:15
BodyPower
sal 1
Ruben Torngren Ibsen
40 min
7/16
17:30
Strength
Vejlevej
Emma Esmann
30 min
12/16
17:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
8/12
17:30
Strength
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
11/32
18:00
H.I.I.T
sal 2
Christoffer Schultz Larsen
40 min
6/9
18:00
UpGrade
sal 1
Ruben Torngren Ibsen
50 min
8/16
18:00
Strength
Vejlevej
Tina Nielsen
30 min
9/16
18:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
8/12
18:30
Strength
Haderslev
Tina Holst
50 min
5/32
18:30
Strength
Vejlevej
Tina Nielsen
30 min
15/16
19:00
Strength 50 min
Vejlevej
Tina Nielsen
50 min
6/16
19:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
6/12
19:30
Strength
Haderslev
Tina Holst
50 min
4/32
20:00
Strength 50 min
Vejlevej
Tina Nielsen
50 min
6/16
torsdag
03-12-2020
05:30
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30 min
15/16
05:30
Endurance
Haderslev
Tina Holst
50 min
10/18
06:00
H.I.I.T
sal 2
Nickie Brahms-Billing
40 min
9/9
06:00
BodyPower
sal 1
Lærke Refshammer Jørgensen
45 min
15/16
06:00
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30 min
12/16
06:30
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30 min
11/16
06:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
10/12
06:30
Endurance
Haderslev
Tina Holst
50 min
5/32
06:45
UpGrade
sal 1
Lærke Refshammer Jørgensen
40 min
13/16
07:00
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30 min
7/16
07:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
16/16
07:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
7/12
07:30
H.I.I.T (sal 1)
sal 1
Nickie Brahms-Billing
40 min
10/16
08:15
Cirkeltræning Power
sal 1
Nickie Brahms-Billing
40 min
11/16
08:30
Endurance
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
0/12
08:30
Endurance
Haderslev
Anja Dupont
50 min
3/32
08:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
16/16
09:00
Senior Easy Line
Kim Knud Skafte
40 min
8/9
09:00
BodyPower
sal 1
Nickie Brahms-Billing
40 min
5/16
09:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
11/16
09:30
Endurance
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
3/12
09:30
Endurance
Haderslev
Anja Dupont
50 min
7/32
10:30
Pro Senior Træning
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
8/16
10:30
Senior træning
Haderslev
Anja Dupont
50 min
12/18
14:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
50 min
14/16
15:30
Endurance
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
30 min
0/16
15:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
10/12
15:30
Endurance
Haderslev
Anja Dupont
50 min
8/32
15:45
BodyPower
sal 1
Louise Verding
40 min
11/16
16:00
Endurance
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
30 min
11/16
16:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
8/14
16:30
Endurance
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
8/32
16:30
Youth Classic
sal 1
Louise Verding
40 min
11/24
16:30
H.I.I.T
sal 2
Dennis Holbæk
40 min
9/9
16:30
Endurance
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
30 min
12/16
17:00
Endurance
Vejlevej
Martin Kidmose Kvist
30 min
11/16
17:15
Six Pack
sal 2
Jesper Haugstrup Sørensen
40 min
9/9
17:15
BoxFit
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
10/16
17:30
Endurance
Vejlevej
Oliver Hedelund Pedersen
30 min
8/16
17:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
11/12
17:30
Endurance
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
5/32
18:00
Endurance
Vejlevej
Oliver Hedelund Pedersen
30 min
4/16
18:00
BoxFit
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
12/16
18:00
H.I.I.T
sal 2
Jesper Haugstrup Sørensen
40 min
6/9
18:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
6/12
18:30
Endurance
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
50 min
1/32
18:30
Endurance
Vejlevej
Oliver Hedelund Pedersen
30 min
6/16
18:45
SWOP
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
14/16
18:45
H.I.I.T
sal 2
Jesper Haugstrup Sørensen
40 min
7/9
19:00
Endurance
Vejlevej
Oliver Hedelund Pedersen
30 min
2/16
19:30
Yin Yoga
sal 2
Maria Grønborg
75 min
9/9
19:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
2/12
19:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Oliver Hedelund Pedersen
50 min
14/16
19:30
90Days Team 1
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
50 min
17/18
19:30
BodyPower
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
8/16
20:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Oliver Hedelund Pedersen
50 min
8/16
fredag
04-12-2020
05:15
H.I.I.T (sal 1)
sal 1
Camilla Schrøder
40 min
11/16
05:30
Cardio
Vejlevej
Tina Nielsen
30 min
16/16
05:30
Cardio
Haderslev
Michala Sejerup
50 min
9/32
06:00
Cardio
Vejlevej
Tina Nielsen
30 min
16/16
06:00
H.I.I.T
sal 2
Camilla Schrøder
40 min
9/9
06:00
BodyPower
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
9/16
06:30
Cardio
Vejlevej
Tina Nielsen
30 min
16/16
06:30
Cardio
Valby
Thit Nikoline Pedersen
50 min
4/12
06:30
Cardio
Haderslev
Michala Sejerup
50 min
3/32
06:45
H.I.I.T
sal 2
Camilla Schrøder
40 min
9/9
06:45
BodyPower
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
15/16
07:00
Cardio
Vejlevej
Tina Nielsen
30 min
9/16
07:30
Cardio
Valby
Thit Nikoline Pedersen
50 min
3/12
07:30
BoxFit
sal 1
Dennis Holbæk
40 min
4/16
07:30
Cardio
Haderslev
Michala Sejerup
50 min
6/32
07:30
Slow Flow
sal 2
Maria Grønborg
60 min
5/9
07:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
16/16
08:15
BodyPower
sal 1
Sandra Ford Vinding
40 min
15/16
08:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
16/16
08:30
Cardio
Valby
Thit Nikoline Pedersen
50 min
1/12
08:30
Cardio
Haderslev
Klara Sofia Schack Bothmann
50 min
4/32
08:30
H.I.I.T
sal 2
Camilla Schrøder
40 min
9/9
09:00
Senior Easy Line
Dennis Holbæk
40 min
8/9
09:00
BodyPower
sal 1
Sandra Ford Vinding
40 min
14/16
09:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
16/16
09:30
Cardio
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
9/12
09:30
Cardio
Haderslev
Klara Sofia Schack Bothmann
50 min
4/32
09:45
Senior Easy Line
Dennis Holbæk
40 min
9/9
13:30
Cardio 50 min
Vejlevej
Mette Kargo
50 min
16/16
14:00
BodyPower
sal 1
Louise Verding
40 min
9/16
14:30
Cardio
Vejlevej
Mette Kargo
30 min
9/16
14:30
Cardio
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
4/12
14:30
Cardio
Haderslev
Anja Dupont
50 min
6/32
15:00
Cardio
Vejlevej
Mette Kargo
30 min
5/16
15:00
BodyPower
sal 1
Lærke Refshammer Jørgensen
40 min
16/16
15:00
H.I.I.T
sal 2
Louise Verding
40 min
3/9
15:30
Cardio
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
7/12
15:30
Cardio
Vejlevej
Mette Kargo
30 min
14/16
15:30
Cardio
Haderslev
Anja Dupont
50 min
6/32
15:45
H.I.I.T
sal 2
Louise Verding
40 min
6/9
15:45
BodyPower
sal 1
Lærke Refshammer Jørgensen
40 min
11/16
16:00
Cardio
Vejlevej
Mette Kargo
30 min
10/16
16:30
UpGrade
sal 1
Lærke Refshammer Jørgensen
50 min
14/16
16:30
Cardio
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
14/14
16:30
Cardio
Haderslev
Anja Dupont
50 min
6/32
16:30
H.I.I.T
sal 2
Louise Verding
40 min
9/9
16:30
Cardio
Vejlevej
Mette Kargo
30 min
10/16
17:00
Cardio 50 min
Vejlevej
Mette Kargo
50 min
16/16
17:30
UpGrade
sal 1
Lærke Refshammer Jørgensen
50 min
16/16
lørdag
05-12-2020
06:30
Strength
Haderslev
Anja Dupont
50 min
4/32
06:30
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
9/16
07:00
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
8/16
07:00
Yoga
sal 2
Maria Grønborg
55 min
6/9
07:30
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30,8 min
10/16
07:30
Strength
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
5/12
07:30
Strength
Haderslev
Anja Dupont
50 min
11/32
07:30
H.I.I.T (sal 1)
sal 1
Jesper Haugstrup Sørensen
40 min
16/16
08:00
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
11/16
08:00
Yoga
sal 2
Maria Grønborg
55 min
9/9
08:15
BodyPower
sal 1
Jesper Haugstrup Sørensen
40 min
16/16
08:30
Strength
Valby
Laura Vest-Hansen
50 min
7/12
08:30
Strength
Haderslev
Anja Dupont
50 min
15/32
08:30
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
13/16
09:00
Six Pack
sal 2
Jesper Haugstrup Sørensen
40 min
9/9
09:00
BodyPower
sal 1
Louise Verding
40 min
15/16
09:00
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
9/16
09:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
9/12
09:30
90Days Team 1 - Slut målinger
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
90 min
24/32
09:30
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
11/16
09:45
BoxFit
sal 1
Jesper Haugstrup Sørensen
40 min
16/16
09:45
H.I.I.T
sal 2
Louise Verding
45 min
9/9
10:00
Strength
Vejlevej
Kim Starcke
30 min
16/16
10:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
9/12
10:30
Strength
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
30 min
9/16
10:30
BodyPower
sal 1
Louise Verding
40 min
16/16
11:00
Strength
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
30 min
4/16
11:30
Strength
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
2/12
11:30
90Days Team 1 - MAX TEST
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
50 min
25/32
11:30
Strength 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
7/16
12:30
Strength 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
16/16
12:30
90DAYS MAX TEST
Haderslev
Karina Nyegaard Dam
50 min
1/32
13:30
Strength 50 min
Vejlevej
Sannie Thomsen Christensen
50 min
10/16
søndag
06-12-2020
06:30
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30,2 min
4/16
07:00
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30,6 min
4/16
07:30
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
31 min
6/16
07:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
1/12
07:30
Endurance
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
0/32
07:30
H.I.I.T (sal 1)
sal 1
Camilla Schrøder
40 min
10/16
08:00
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30 min
15/16
08:15
H.I.I.T (sal 1)
sal 1
Camilla Schrøder
40 min
16/16
08:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
9/12
08:30
Endurance
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
0/32
08:30
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30 min
11/16
09:00
BodyPower
sal 1
Marc Vind
40 min
13/16
09:00
Six Pack
sal 2
Camilla Schrøder
40 min
7/9
09:00
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30 min
8/16
09:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
1/12
09:30
Endurance
Haderslev
Louise Riisgaard Jensen
50 min
5/32
09:30
Endurance
Mia Laursen
30 min
2/16
09:45
BodyPower
sal 1
Marc Vind
40 min
6/16
09:45
H.I.I.T
sal 2
Camilla Schrøder
40 min
9/9
10:00
Endurance
Vejlevej
Mia Laursen
30 min
8/16
10:30
UpGrade
sal 1
Marc Vind
55 min
16/16
10:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
4/12
10:30
Endurance
Vejlevej
Jesper Haugstrup Sørensen
30 min
1/16
10:30
Endurance
Haderslev
Mathias Kjær Nielsen
50 min
0/32
11:00
Endurance
Vejlevej
Jesper Haugstrup Sørensen
30 min
0/16
11:30
Endurance
Valby
Anders Vest-Hansen
50 min
1/12
11:30
Endurance
Haderslev
Mathias Kjær Nielsen
50 min
4/32
11:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Jesper Haugstrup Sørensen
50 min
2/16
12:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Jesper Haugstrup Sørensen
50 min
16/16
13:30
Endurance 50 min
Vejlevej
Jesper Haugstrup Sørensen
50 min
15/16
Din browser er forældet!

Opdater din browser for at vise siden korrekt. Opdatér min browser nu

×

;