Dansk ▼
English
Español
Uge 25
17-06-2019 - 23-06-2019

Hold filtrering
mandag
17-06-2019
10:00
Pilates
Katrin C
45 min
5/8
11:00
Bassintræning
Katrin C
40 min
5/7
13:00
Bassintræning - Fysio Danmark - lukket hold
Instruktør
40 min
0/7
13:40
Bassintræning - Fysio Danmark - lukket hold
Instruktør
40 min
0/7
14:20
Bassintræning - Fysio Danmark - lukket hold
Instruktør
40 min
0/7
15:30
Hillerød Svømmeklub babysvømning
Instruktør
180 min
0/0
16:00
Elastic Movement Training
Katrin C
60 min
4/8
18:30
Jumping Fitness v/KLEIS workout
Anette K
60 min
0/8
tirsdag
18-06-2019
09:00
Cirkeltræning
Mikkel D
60 min
2/8
12:00
Hillerød Svømmehal Babysvømning
Instruktør
300 min
0/0
17:00
Crossfit
Mikkel D
60 min
2/8
18:00
Jumping Fitness v/KLEIS workout
Anette K
60 min
0/8
18:15
Mavetræning
Daniel S
30 min
3/16
onsdag
19-06-2019
16:00
Elastic Movement Training
Katrin C
60 min
2/8
17:15
Bassintræning
Katrin C
40 min
5/7
18:10
Pilates
Katrin C
50 min
0/8
19:00
TTS selvforsvarstræning
John A
90 min
1/16
torsdag
20-06-2019
11:00
Bassintræning
Kristoffer B
40 min
6/7
15:00
Cirkeltræning
Mathias F
60 min
2/10
17:30
Bassintræning
Kristoffer B
40 min
4/7
18:00
Jumping Fitness v/KLEIS workout
Anette K
60 min
0/8
fredag
21-06-2019
09:00
Bassintræning - Fysio Danmark - lukket hold
Instruktør
40 min
0/7
09:50
Bassintræning - Fysio Danmark - lukket hold
Instruktør
40 min
0/7
10:00
Cirkeltræning
Kristoffer B
60 min
4/8
lørdag
22-06-2019
09:30
Jumping Fitness v/KLEIS workout
Anette K
60 min
0/8
09:30
Baller af stål
Oliver P
60 min
3/16
10:00
Bassintræning
Kristoffer B
40 min
7/7
10:00
TTS selvforsvarstræning
John A
90 min
0/16
10:45
Bassintræning
Kristoffer B
40 min
7/7
søndag
23-06-2019
09:00
Crossfit
Mikkel D
60 min
1/8
11:00
Motions boksning
Jacob p
60 min
2/16