Dansk ▼
English
Español
Uge 43
21-10-2019 - 27-10-2019

Hold filtrering
mandag
21-10-2019
10:10
Boldhold
Marianne D
60 min
8/12
11:20
Pilates
Marianne D
60 min
11/15
12:45
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
13:00
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
0/1
13:15
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
13:30
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
0/1
13:45
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
14:00
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
1/1
14:15
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
14:30
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
1/1
14:45
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
15:00
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
1/1
15:15
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
15:30
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
1/1
15:45
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
15:45
Cirkeltræning
Nikita B
60 min
14/15
16:15
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
16:55
Stram Op
Nikita B
60 min
6/15
17:00
Instruktørtimer
Martin F
60 min
0/2
18:00
Instruktørtimer
Martin F
60 min
0/2
tirsdag
22-10-2019
15:45
Yoga
Rosa S
60 min
5/15
16:55
Biking
Klaus I
60 min
8/21
17:00
Instruktørtimer
Jacob H
60 min
0/2
18:00
Instruktørtimer
Jacob H
60 min
0/2
onsdag
23-10-2019
15:45
Step-Fitness
Emilie B
60 min
8/15
16:55
Cirkeltræning
Nikita B
60 min
6/15
17:00
Instruktørtimer
Peter C
60 min
0/2
18:00
Instruktørtimer
Peter C
60 min
0/2
torsdag
24-10-2019
11:20
Ryghold
Jacob H
60 min
8/10
13:00
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
0/1
13:30
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
1/1
13:45
Massage Odense
Jacob H
30 min
1/1
14:00
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
0/1
14:15
Massage Odense
Jacob H
30 min
1/1
14:30
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
1/1
14:45
Massage Odense
Jacob H
30 min
1/1
15:00
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
0/1
15:15
Massage Odense
Jacob H
30 min
1/1
15:30
Massage Svendborg
Marianne B
30 min
0/1
15:45
Pilates
Marianne D
60 min
15/15
16:55
Yoga
Marianne D
60 min
15/15
17:00
Instruktørtimer
Kenneth P
60 min
0/2
18:00
Instruktørtimer
Kenneth P
60 min
0/2
fredag
25-10-2019
11:45
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
12:15
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
12:45
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
13:15
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
13:45
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
14:15
Massage Odense
Kasper S
30 min
1/1
15:45
Funktionel Pulstræning
Mathias R
60 min
6/15
lørdag
26-10-2019
17:30
Bolbro svømmehal
Kenneth P
60 min
16/75
18:30
Medlemsfest
Nonnebakke 1, 5000 Odense C
Turnus
329 min
57/80
søndag
27-10-2019
13:00
Instruktørtimer
Peter C
60 min
0/2
14:00
Instruktørtimer
Peter C
60 min
0/2
14:00
Odense Bowlinghal
Turnus
60 min
5/8
15:00
Instruktørtimer
Peter C
60 min
0/2