Dansk ▼
English
Español
Uge 25
18-06-2018 - 24-06-2018

Hold filtrering
mandag
18-06-2018
09:00
Biking Senior
Sal 2
Tina J
60 min
09:10
Bold m.m.
Sal 1
Anne B
55 min
10:10
Hit Fit Dance
Sal 1
Anne B
30 min
10:40
Let træning
Sal 1
Anne B
50 min
16:45
Tabata
Sal 1
Vibeke A
45 min
17:00
Biking Hiit
Sal 2
Rene L
30 min
17:30
Step
Vibeke A
30 min
18:00
CXWORX®
Sal 1
Tina J
30 min
tirsdag
19-06-2018
17:00
Core Træning
Sal 1
Anne B
60 min
18:00
BODYPUMP®
Aflyst
onsdag
20-06-2018
17:00
Hit Fit Dance
Sal 1
Berit N
60 min
17:00
Biking Hiit
Sal 2
Rene L
30 min
torsdag
21-06-2018
09:00
Biking
Sal 2
Vikar
60 min
09:20
Hit Fit Dance
Sal 1
Anne B
30 min
10:00
Fys-Pilates
Sal 1
Anne B
60 min
16:45
Cirkeltræning
Aflyst
17:30
CXWORX®
Aflyst
18:00
BODYPUMP®
Sal 1
Gitte B
60 min
fredag
22-06-2018
07:30
Dansefitness, styrke og stræk
Sal 1
Berit N
60 min
lørdag
23-06-2018
08:00
MBL
Sal 1
Vibeke A
60 min
09:00
Tabata
Sal 1
Vibeke A
60 min
09:00
Biking
Sal 2
Malene K
45 min
søndag
24-06-2018