Dansk ▼
English
Español
Uge 5
30-01-2023 - 05-02-2023

Hold filtrering
mandag
30-01-2023
05:30
Apollo Darlings Early Bird mandag
Colosseum
Anja N
60 min
4/6
06:00
Puls & Toning
Happiness
Helene T
55 min
11/20
06:30
Business&Fitness mandag
Colosseum
Anja N
60 min
15/20
08:30
Puls & Toning
Happiness
Jannik H
55 min
11/20
08:30
Yoga/Mobilitet
Dharma
Anja N
55 min
13/12
09:30
Apollo Darlings Morning mandag
Colosseum
Anja N
60 min
5/6
09:30
Apollo cirkel
Happiness
Signe J
55 min
6/16
16:00
Apollo Toning
Happiness
Charlotte W
30 min
6/25
16:30
BODYATTACK
Happiness
Charlotte W
55 min
12/20
17:00
Apollo Darlings Afternoon mandag
Fitness
Lasse B
60 min
8/8
17:30
Apollo Slank Mandag
Happiness
Søren C
55 min
12/20
18:00
Apollo Cross
cross
Rune S
55 min
15/14
18:30
BODYPOWER
Happiness
Jannik H
55 min
13/25
19:00
Mens Club Mandag
Colosseum
Søren C
55 min
16/16
19:00
Yin yoga
Dharma
Anne B
55 min
13/12
20:00
Yin yoga
Dharma
Anne B
55 min
13/12
tirsdag
31-01-2023
06:00
BODYPOWER
Happiness
Chanette P
55 min
6/25
06:30
Business&Fitness Tirsdag
Colosseum
Felix K
60 min
23/23
08:30
Yoga
Dharma
Jannie F
55 min
15/12
09:00
Mave/Ryg
Happiness
Felix K
45 min
15/25
17:00
Løb for alle
Udenfor
Jette G
45 min
1/30
17:00
Yoga
Dharma
Anja N
55 min
12/12
17:00
BODYPUMP
Happiness
Chanette P
55 min
18/22
18:00
Mens Club tirsdag
Colosseum
Søren C
55 min
16/17
18:00
Mave/ryg & Mobilitet
Dharma
Jannik H
55 min
13/12
18:00
Step&toning
Happiness
Charlotte W
55 min
12/20
19:00
Cross circuit
Cross
Søren C
55 min
15/14
19:00
Motionsboksning
Happiness
Louise S
55 min
16/16
20:00
Cross Circuit
Colosseum
Søren C
55 min
13/16
onsdag
01-02-2023
06:00
Apollo Cross
Cross
Morten T
55 min
9/14
07:30
Yin yoga
Dharma
Jannie F
55 min
4/12
08:30
Yin yoga
Dharma
Jannie F
55 min
12/12
09:30
Pilates
Happiness
Birgitte S
55 min
13/18
09:30
Yin yoga
Dharma
Jannie F
55 min
12/12
16:00
Apollo Toning
Happiness
Anja N
55 min
23/25
17:00
Apollo Darlings Afternoon onsdag
Fitness
Anja N
60 min
8/8
17:00
BODYATTACK
Happiness
Helene T
55 min
9/20
17:00
Mave/Ryg
Dharma
Chanette P
45 min
12/12
17:30
MTB outdoor social riding
Udenfor
Administration
90 min
0/20
18:00
Apollo Slank Onsdag
Happiness
Anja N
55 min
12/20
18:00
Fit2Gether fællestræning
Colosseum
Lasse B
55 min
16/24
19:00
Mens Club Onsdag
Colosseum
Signe J
55 min
16/16
20:00
LifeChallenge Onsdag
Colosseum
Andreas L
60 min
14/20
Arrangement vedr. investering (tilmelding på hjemmesiden)
Happiness
Administration

Holdet starter:
15-03-2023

torsdag
02-02-2023
05:30
Apollo Darlings Early Bird torsdag
Colosseum
Felix K
60 min
4/6
06:15
Yoga
Dharma
Anne B
45 min
6/12
06:30
Business&Fitness torsdag
Colosseum
Felix K
60 min
16/20
08:30
Apollo Toning
Happiness
Anja N
55 min
25/25
09:30
Apollo Darlings morning torsdag
Fitness
Felix K
60 min
5/6
09:30
Yoga
Dharma
Anja N
55 min
12/12
16:00
Step&toning
Happiness
Charlotte W
55 min
8/20
17:00
Løb for alle
Udenfor
Robin J
45 min
0/30
17:00
BODYPUMP
Happiness
Chanette P
55 min
17/22
18:00
Mens Club torsdag
Colosseum
Lasse B
55 min
17/17
18:00
Motionsboksning
Happiness
Andreas L
55 min
16/16
18:15
Yang/yin yoga
Dharma
Tina S
55 min
12/12
19:00
Apollo Cross Tung
Cross
Andreas L
55 min
14/14
19:00
Motionsboksning
Happiness
Louise S
55 min
16/16
19:30
Yin yoga
Dharma
Tina S
55 min
12/12
FOREDRAG: Strategier til at holde motivationen og nå dine mål
Happiness
Anja N

Holdet starter:
23-02-2023

fredag
03-02-2023
06:00
BODYATTACK
Happiness
Helene T
55 min
7/20
06:30
Business&Fitness Fredag
Colosseum
Anja N
60 min
24/24
08:30
Yoga/Mobilitet
Dharma
Jannie F
55 min
12/12
09:30
Mave/Ryg
Happiness
Jannie F
45 min
19/25
09:30
Yoga/Mobilitet
Dharma
Helle A
55 min
12/12
10:30
Yin yoga
Dharma
Jannie F
55 min
12/12
16:30
Apollo Cross
Cross
Signe J
55 min
14/14
ARKTISK FOREDRAG
Happiness
Administration

Holdet starter:
10-03-2023

lørdag
04-02-2023
08:00
Cross Circuit
Colosseum
Chanette P
55 min
3/16
08:00
Motionsboksning
Happiness
Andreas L
55 min
16/16
09:00
MTB basis
Udenfor
Percy E
75 min
0/9
09:00
Mtb øvet
Udenfor
Percy E
120 min
3/19
09:00
BODYPOWER
Happiness
Andreas L
55 min
25/25
10:00
PRØV HOLD DAG
Fitness
Administration
150 min
24/36
søndag
05-02-2023
09:00
Interval Løb
Udenfor
Jette G
45 min
3/40
09:00
BODYATTACK
Happiness
Charlotte W
25 min
5/20
09:30
Apollo Cross
Cross
Signe J
55 min
14/14
09:30
Apollo Toning
Happiness
Charlotte W
55 min
23/25
09:30
Yang/yin yoga
Dharma
Anne B
55 min
12/12
Fyldt
10:30
Step&toning
Happiness
Charlotte W
55 min
13/20
10:45
Mobilitet for mænd
Colosseum
Signe J
45 min
12/16
Din browser er forældet!

Opdater din browser for at vise siden korrekt. Opdatér min browser nu

×