Dansk ▼
English
Español
Uge 5
27-01-2020 - 02-02-2020

Hold filtrering
mandag
27-01-2020
06:00
Mor'n CYCL
Cycling lokalet
Dorthe Bjerre
45 min
06:15
Mor'n Reform Classic 2
Reformer studio
Anne Wejs
50 min
08:10
TABATA
Pulsen
Trine Stapelfeldt
45 min
08:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
08:30
Cycling 2
Cycling lokalet
Kasper Thorsager Jørgensen
60 min
09:00
Senior Golffitness
Pulsen
Trine Stapelfeldt
50 min
09:00
MOVE SMART
Spejlsalen
Anne Wejs
50 min
09:00
Hatha Yoga
Yogasalen
Victoria Holm
60 min
09:15
AquaFitness
Rød zone 50 m Bassin
Jette Randrup Sørensen
45 min
10:00
Barre Fitness
Spejlsalen
Anne Wejs
50 min
10:30
Personlig programlægning
Fitness
Trine Stapelfeldt
60 min
10:30
Aqua running
Rød zone 50 m Bassin
Flemming Langhoff Toft
30 min
11:00
Mor i form
Pulsen
Mette Gotsch
50 min
13:30
Time med personlig træner
Fitness
Trine Stapelfeldt
60 min
14:15
Personlig programlægning
Fitness
Nicklas Schelde
35 min
15:00
Hot Yin Yoga
Spejlsalen
Trine Stapelfeldt
60 min
15:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
16:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
16:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Dorthe Nygaard
50 min
16:30
Cycling 1
Cycling lokalet
Thorkild Høj
45 min
16:30
Hot Yoga
Spejlsalen
Birgitte Børgesen
60 min
16:30
Fatburner
Pulsen
Laura Svangård
50 min
17:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
17:00
Yin yoga
Yogasalen
Dorrit Dyrup
60 min
17:30
Zumba
Pulsen
Agnes Rodriguez
50 min
17:30
Reformer intro
Reformer studio
Dorthe Nygaard
50 min
17:30
Cycling 2
Cycling lokalet
Stig Caspersen
60 min
17:30
Stærk Ryg
Balancen
Lene Schultz
50 min
17:30
AquaFitness
Rød zone 50 m Bassin
Kasper Ravnløkke
45 min
17:30
Fitness Boksning
Hal 5
Nicklas Schelde
50 min
17:45
Hot Yoga
Spejlsalen
Tess Kjær
60 min
18:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
18:00
Personlig programlægning
Fitness
Laura Svangård
50 min
18:15
Hatha Yoga
Yogasalen
Rikke Klinkby
60 min
18:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Lene Schultz
50 min
18:30
Next Level 1 mandag
Hal 5
Magnus Hansen
50 min
18:30
Stram op
Pulsen
Michael Hviid Kristensen
50 min
18:30
AQUAmama for gravide
Rød zone 50 m Bassin
Annamaria Kensmark
45 min
18:45
CYCL Riders Bootcamp
Cycling lokalet
Stig Caspersen
60 min
19:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
19:00
Hot stretching - in english
Spejlsalen
Masa Okorn
50 min
19:30
Reformer Classic 2
Reformer studio
Claudia Freitag
50 min
19:30
Bootcamp for mænd mandag
Rød zone 50 m Bassin
Rune Olsen
50 min
19:30
Power Yoga
Yogasalen
Sabrina Haue
60 min
19:30
TRX
Pulsen
Nicklas Schelde
50 min
19:45
Next level 2 (mandage)
Hal 5
Magnus Hansen
50 min
20:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
21:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
tirsdag
28-01-2020
06:15
Mor'n TRX
Pulsen
Claudia Freitag
50 min
Fyldt
08:10
Fatburner
Pulsen
Trine Stapelfeldt
50 min
08:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
Fyldt
09:00
Senior blid Yoga
Yogasalen
Lene Schultz
60 min
09:15
Senior Cirkeltræning
Fitness
Trine Stapelfeldt
50 min
09:15
AquaFitness
Rød zone 50 m Bassin
Annamaria Kensmark
45 min
09:15
Senior Styrk dig!
Pulsen
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
10:15
Stærk Ryg
Pulsen
Mette Gotsch
50 min
10:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Trine Stapelfeldt
50 min
10:30
Aqua running
Rød zone 50 m Bassin
Flemming Langhoff Toft
30 min
10:30
Senior Cycling
Cycling lokalet
Kasper Thorsager Jørgensen
45 min
13:00
6 x Reformer Moms
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
13:00
Gennemgang af maskiner
Fitness
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
15:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
16:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
16:00
Personlig programlægning
Fitness
Nicklas Schelde
50 min
16:30
Cycling 2
Cycling lokalet
Christian Dyrberg
60 min
Fyldt
16:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Anne Wejs
50 min
Fyldt
16:30
Pump Power
Pulsen
Britt Bach
50 min
17:00
Hatha Yoga
Yogasalen
Lene Schultz
60 min
17:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
17:00
Hot Yoga
Spejlsalen
Ulla Seemann
60 min
17:00
Gennemgang af maskiner
Fitness
Nicklas Schelde
50 min
17:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Lotte Nielsen
50 min
Fyldt
17:30
Dance
Pulsen
Anne Wejs
50 min
Fyldt
17:30
Aquaboard
Rød zone 50 m Bassin
Charlotte Olsen
30 min
17:30
Train4Teens Tirsdage
Hal 5
Laura Svangård
50 min
17:45
Cycling 2
Cycling lokalet
Christian Dyrberg
60 min
Fyldt
18:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
18:15
Yoga for gravide
Yogasalen
Lene Schultz
60 min
18:15
Hot Yoga
Spejlsalen
Julie Gissel
60 min
18:15
AquaFitness
Rød zone 50 m Bassin
Karen Kjørvel
45 min
18:30
Reformer Classic 2
Reformer studio
Sanne Hviid Homaa
50 min
Fyldt
18:30
Crossfitness
Hal 5
Nicklas Schelde
50 min
19:00
CYCL90
Cycling lokalet
Michael Jensen
90 min
19:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
19:15
Lær at svømme voksne
Rød zone 50 m Bassin
Polykratis P
30 min
19:30
Hot Yin Yoga
Spejlsalen
Julie Gissel
60 min
19:30
Tri dosha Yoga
Yogasalen
Victoria Holm
60 min
20:00
Svømmeteknik
Rød zone 50 m Bassin
Polykratis P
30 min
20:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
20:00
Personlig programlægning
Fitness
Laura Svangård
50 min
21:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
onsdag
29-01-2020
06:15
Mor'n Fatburner
Pulsen
Anne Wejs
50 min
08:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Lotte Nielsen
50 min
09:00
Stor bold hold.
Balancen
Anne Wejs
50 min
Fyldt
09:00
Pump Power
Pulsen
Laura Svangård
50 min
10:00
Dance
Pulsen
Anne Wejs
50 min
10:30
Aqua running
Rød zone 50 m Bassin
Kasper Ravnløkke
30 min
10:30
Senior Cirkeltræning
Fitness
Laura Svangård
50 min
11:15
Reformer Moms
Reformer studio
Anne Wejs
50 min
15:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
15:00
Gennemgang af maskiner
Fitness
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
16:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
16:00
50 min. Behandling
Behandler rummet
Lena Bøgelund
50 min
16:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Trine Stapelfeldt
50 min
Fyldt
16:30
Pilates.
Balancen
Mette Gotsch
50 min
16:30
Barre Fitness
Spejlsalen
Masa Okorn
50 min
16:45
12 x svømmeteknik 8-11 år, letøvede
Gul Zone
Johanne Christiansen
45 min
17:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
17:00
AquaFitness
Rød zone 50 m Bassin
Jette Randrup Sørensen
45 min
17:00
Cycling 2
Cycling lokalet
John Klitgaard
60 min
17:00
50 min. Behandling
Behandler rummet
Lena Bøgelund
50 min
17:00
Fatburner
Pulsen
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
17:15
Next level 2 (onsdage)
Hal 5
Magnus Hansen
50 min
17:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Lene Schultz
50 min
Fyldt
17:30
Cirkeltræning
Fitness
Janne Wejs Skyum
50 min
17:30
Yin yoga
Yogasalen
Dorrit Dyrup
60 min
17:30
Pilates for gravide
Balancen
Mette Gotsch
50 min
18:00
Skifitness
Spejlsalen
Trine Stapelfeldt
50 min
18:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
18:00
12 x lær at svømme børn 8-11 år, nybegynder (ons)
Gul Zone
Johanne Christiansen
30 min
18:00
30 min. Behandling
Behandler rummet
Lena Bøgelund
30 min
18:15
Next level 1 onsdage
Hal 5
Magnus Hansen
50 min
18:15
Cycling 2
Cycling lokalet
Dorthe Bjerre
60 min
18:15
Personlig programlægning
Fitness
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
18:30
Stærk Ryg
Balancen
Dorthe Nygaard
50 min
18:30
Body Boost
Pulsen
Janne Wejs Skyum
50 min
Fyldt
18:30
Bootcamp for mænd onsdag
Rød zone 50 m Bassin
Flemming Langhoff Toft
50 min
18:45
Yoga for mænd
Yogasalen
Lene Schultz
50 min
18:45
Reformer Classic 2
Mette Gotsch
50 min
19:00
Time med personlig træner
Fitness
Trine Stapelfeldt
60 min
19:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
19:30
Crossfitness
Hal 5
Lars Nielsen
50 min
19:30
HIP-HOP fitdance
Pulsen
Masa Okorn
50 min
19:30
6 x Bootcamp på hjul
Cycling lokalet
Kasper Thorsager Jørgensen
60 min
19:45
Power Yoga
Yogasalen
Sabrina Haue
60 min
20:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
20:00
6 x svømmeteknik voksne
Gul Zone
Johanne Christiansen
45 min
21:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
torsdag
30-01-2020
06:15
Mor'n CYCL
Cycling lokalet
Jesper Mahnkopf
45 min
08:30
Reformer Classic 2
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
08:30
Gennemgang af maskiner
Fitness
Nicklas Schelde
50 min
09:00
Senior Gymnastik
Pulsen
Lotte Nielsen
50 min
09:00
Yin Yoga 90 min
Yogasalen
Karin Attermann
90 min
10:00
Aqua running
Rød zone 50 m Bassin
Polykratis P
30 min
10:00
Baby motorik 3 - 6 mdr
Balancen
Mette Gotsch
50 min
10:00
TRX
Pulsen
Nicklas Schelde
50 min
10:45
AquaFitness
Rød zone 50 m Bassin
Jette Randrup Sørensen
45 min
11:00
Baby motorik 7-12 mdr
Balancen
Mette Gotsch
50 min
11:00
Time med personlig træner
Fitness
Nicklas Schelde
60 min
15:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
16:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
16:00
Reformer Classic 1
Reformer studio
Anne Wejs
50 min
Fyldt
16:30
Fatburner
Pulsen
Trine Stapelfeldt
50 min
17:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
17:00
Cycling 1
Cycling lokalet
Bjarne Dyrup
45 min
Fyldt
17:00
Hot Yoga
Spejlsalen
Dorrit Dyrup
60 min
17:00
Reformer Classic 1
Reformer studio
Anne Wejs
50 min
Fyldt
17:00
Hatha Yoga
Yogasalen
Julie Gissel
60 min
17:30
Aqua running
Rød zone 50 m Bassin
Kasper Ravnløkke
30 min
17:30
TRX
Pulsen
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
18:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
18:00
Cycling 2
Cycling lokalet
Bjarne Dyrup
60 min
Fyldt
18:00
Reformer Gravid
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
18:15
Power Yoga
Yogasalen
Dorrit Dyrup
60 min
18:15
Hot Power Yoga
Spejlsalen
Julie Gissel
60 min
18:30
Dance
Pulsen
Anne Wejs
50 min
18:30
Train4Teens torsdage
Hal 5
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
19:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
19:00
Reformer Classic 1
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
19:15
Cycling 2
Cycling lokalet
Martin Rasmussen
60 min
19:30
Hot stretching - in english
Spejlsalen
Masa Okorn
50 min
19:30
Crossfitness
Hal 5
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
20:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
20:00
Reformer Classic 1
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
21:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
fredag
31-01-2020
06:15
Mor'n Bodyboost
Pulsen
Janne Wejs Skyum
50 min
08:15
Cycling 2
Cycling lokalet
Lena Gravengaard
60 min
08:30
Hot Yoga
Spejlsalen
Lene Schultz
60 min
08:30
Reformer classic (intro 8.30, classic 8.45)
Reformer studio
Anne Wejs
65 min
08:30
Pilates
Yogasalen
Mette Gotsch
50 min
09:00
Fatburner
Pulsen
Trine Stapelfeldt
50 min
09:15
AquaFitness
Rød zone 50 m Bassin
Annamaria Kensmark
45 min
09:45
Reformer Classic 1
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
Fyldt
10:00
Dance
Pulsen
Anne Wejs
50 min
10:15
Yin Yoga 90 min
Yogasalen
Trine Stapelfeldt
90 min
10:45
Lær at svømme voksne
Rød zone 50 m Bassin
Polykratis P
30 min
15:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
15:30
50 min. Behandling
Behandler rummet
Lena Bøgelund
50 min
16:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
16:00
Aqua running
Kasper Ravnløkke
30 min
16:15
Cycling 1
Cycling lokalet
Christian Dyrberg
45 min
16:30
Reformer Classic 1
Reformer studio
Lene Schultz
50 min
Fyldt
16:30
30 min. Behandling
Behandler rummet
Lena Bøgelund
30 min
17:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
17:15
Cycling 2
Cycling lokalet
Christian Dyrberg
60 min
Fyldt
17:15
Hurricane 1
Hal 5
Britt Bach
50 min
17:15
Hurricane 2
Hal 5
Britt Bach
50 min
18:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
lørdag
01-02-2020
08:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
08:00
Fatburner
Pulsen
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
08:15
Cycling 2
Cycling lokalet
Christian Dyrberg
60 min
08:30
AquaFitness
Rød zone 50 m Bassin
Annamaria Kensmark
45 min
08:45
Hot Yoga
Spejlsalen
Rikke Klinkby
60 min
09:00
Reformer Classic 2
Reformer studio
Claudia Freitag
50 min
Fyldt
09:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
09:00
Stram op
Pulsen
Janne Wejs Skyum
50 min
Fyldt
09:30
Cycling 2
Cycling lokalet
Christian Dyrberg
60 min
10:00
Reformer Classic 1
Reformer studio
Claudia Freitag
50 min
Fyldt
10:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
10:00
Hot Yoga
Spejlsalen
Rikke Klinkby
60 min
10:00
50 min. Behandling
Behandler rummet
Lena Bøgelund
50 min
10:00
TRX
Pulsen
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
11:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
11:00
SUP - Stand Up Paddle
Blå & rød Zone
Uden instruktør
240 min
11:00
50 min. Behandling
Behandler rummet
Lena Bøgelund
50 min
11:30
Personlig programlægning
Fitness
Kasper Thorsager Jørgensen
50 min
12:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
12:00
30 min. Behandling
Behandler rummet
Lena Bøgelund
30 min
13:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
13:00
50 min. Behandling
Behandler rummet
Lena Bøgelund
50 min
13:00
CYCL FTP-test 30 min.
Cycling lokalet
Kasper Thorsager Jørgensen
30 min
20:00
Privat svømmeundervisning
Valgfri svømmebane
Turnus
30 min
søndag
02-02-2020
08:30
TABATA
Pulsen
Janne Wejs Skyum
50 min
09:00
Cycling 2
Cycling lokalet
Stig Caspersen
60 min
09:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
09:00
Reformer Classic 1
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
Fyldt
09:30
Hot Yoga
Spejlsalen
Julie Gissel
60 min
10:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
10:00
Reformer Classic 1
Reformer studio
Mette Gotsch
50 min
Fyldt
10:00
Pump Power
Pulsen
Laura Svangård
50 min
10:15
Cycling 1
Cycling lokalet
Stig Caspersen
45 min
10:45
Hot Yoga
Spejlsalen
Julie Gissel
60 min
11:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
11:00
Lån en kajak
Blå & rød Zone
Uden instruktør
120 min
12:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
13:00
Cycling 2
Cycling lokalet
Michael Jensen
60 min
13:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
13:00
SUP - Stand Up Paddle
Blå & rød Zone
Uden instruktør
150 min
13:00
Yin Yoga 90 min
Yogasalen
Dorrit Dyrup
90 min
13:00
Kørekort til familiefitness
Fitness
Laura Svangård
50 min
14:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
15:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
16:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
17:00
Badminton
Uden instruktør
55 min
20:00
Privat svømmeundervisning
Valgfri svømmebane
Turnus
30 min
20:00
Time med personlig træner
Fitness
Turnus
60 min
20:00
Time med personlig træner
Fitness
Turnus
60 min
21:00
Time med personlig træner
Fitness
Turnus
60 min
21:00
Time med personlig træner
Fitness
Turnus
60 min
22:00
Time med personlig træner
Fitness
Turnus
60 min
22:00
Time med personlig træner
Fitness
Turnus
60 min