Dansk ▼
English
Uge 50
11-12-2017 - 17-12-2017

Hold filtrering
mandag
11-12-2017
09:00
MBL/Puls
Holdsal
Stine B
60 min
18/32
09:00
Biking X-trainer Basis
Biking sal
Michael W
45 min
27/33
10:10
Senior motion
Laila H
60 min
19/35
13:45
STU biking
Jens E
45 min
0/15
15:00
SKC Kettlebell- lukket hold
Administration
240 min
0/0
16:10
Mave/ryg træning
Holdsal
Britt P
45 min
12/22
16:15
Biking X-trainer Basis
Biking sal
Carsten J
45 min
32/33
16:30
SCALA YOUNG
Henne i Cafe området
Anna B
60 min
5/25
17:00
Funktionel træning
Crossfit
Torben K
60 min
13/16
17:00
BODYFLOW
Yoga salen
Paya J
60 min
19/22
17:00
MBL-puls/styrke
Holdsal
Vibber V
60 min
9/32
17:15
Biking X-trainer Øvet Puls
Biking sal
Per B
45 min
33/33
18:10
CXWORX 29 Release
Holdsal
Paya J
30 min
20/28
18:15
Biking X-trainer Øvet
Biking sal
Lars P
45 min
22/33
18:30
Vinyasa Flow
Yoga salen
Liz A
60 min
2/22
18:45
GRIT CARDIO
Holdsal
Shane L
30 min
17/18
19:20
BODYPUMP
Holdsal
Henriette H
55 min
10/32
tirsdag
12-12-2017
06:05
Core træning
Holdsal
Maria K
30 min
4/28
06:45
Biking X-trainer Øvet
Biking sal
Sarsa B
45 min
18/33
09:00
Yin Yoga
Hanne L
75 min
19/22
09:00
MBL/Puls
Holdsal
Rikke J
55 min
6/32
10:00
Mave/ryg træning
Holdsal
Britt P
60 min
8/22
10:30
Qigong
Yoga salen
Tanja L
60 min
9/22
15:50
Pole position mix - let øvede
Pole 1 sal v. yoga
Malene L
60 min
3/7
16:00
SCALA YOUNG
Henne i Cafe området
Anna B
60 min
3/25
16:15
Biking INTELLIGENT CYCLING
Biking sal
Jens E
60 min
26/33
16:20
BODYPUMP
Holdsal
Peter H
60 min
11/32
16:50
Pole Position Begynder
Pole 1 sal v. yoga
Malene L
60 min
0/7
17:25
SPRINT™
Peter H
30 min
5/33
17:30
Muay Thai boksning
Crossfit
Tim T
90 min
0/30
17:30
MBL/Puls
Holdsal
Vibber V
55 min
23/32
18:10
BODYFLOW
Yoga salen
Christa R
60 min
12/22
18:10
Biking INTELLIGENT CYCLING
Biking sal
Jens E
90 min
32/33
18:35
CXWORX
Holdsal
Susanne H
30 min
4/28
19:15
BODYCOMBAT
Holdsal
Malene G
60 min
4/28
19:15
Lukkede hold
Crossfit
Maria K
60 min
0/30
onsdag
13-12-2017
07:00
X-trainer Øvet
Jens E
45 min
6/33
08:00
BODYFLOW
Holdsal
Christa R
60 min
16/30
09:00
360 Cirkel træning MIX hold
360 1 sal
Laila H
60 min
20/20
09:00
Biking X-trainer Basis
Biking sal
Erik W
45 min
33/33
09:05
Vinyasa Yoga
Yoga salen
Helle N
60 min
8/22
10:10
Senior motion
Laila H
60 min
11/35
16:30
X-trainer Basis puls
Per B
45 min
24/33
16:30
CXWORX
Holdsal
Michala A
30 min
3/28
17:00
Funktionel træning
Crossfit
Lars B
60 min
7/16
17:05
ZUMBA
Holdsal
Tine H
50 min
13/40
17:30
Biking X-trainer Øvet
Biking sal
Søren E
60 min
16/33
18:00
BODYFLOW
Holdsal
Paya J
60 min
23/30
18:15
Gymnastisk styrke og mobilitet
Crossfit
Torben K
60 min
7/14
18:45
Team Rynkeby biking
Biking sal
Jens E
60 min
0/33
19:00
Pole position mix
Pole 1 sal v. yoga
Malene L
60 min
3/7
19:10
GRIT STRENGTH
Holdsal
Shane L
35 min
9/18
20:00
Pole Dance
Pole 1 sal v. yoga
Malene L
60 min
2/7
torsdag
14-12-2017
07:00
Biking X-trainer Øvet
Biking sal
Vinni E
45 min
12/33
10:00
Stram op
Britt P
60 min
5/30
10:30
Næstved social virksomhed
Holdsal
Laila H
60 min
0/20
16:00
SCALA YOUNG
Henne i Cafe området
Sebastian B
60 min
2/25
16:15
Biking X-trainer Øvet
Biking sal
Jens E
45 min
33/33
16:30
CXWORX
Holdsal
Julie K
30 min
7/28
16:30
Pole position mix
Pole 1 sal v. yoga
Helle N
60 min
2/7
17:00
Funktionel træning WOMEN
Crossfit
Maria K
60 min
8/16
17:05
BODYATTACK 99 Release
Holdsal
Michala A
60 min
5/32
17:15
Biking X-trainer Øvet
Biking sal
Jens E
45 min
30/33
17:30
Zumba
Yoga salen
Tine H
60 min
9/22
18:00
Muay Thai boksning
Crossfit
Jesper S
90 min
2/30
18:10
BODYPUMP
Holdsal
Michala A
60 min
12/32
18:15
NBC Biking
Biking sal
Jens E
45 min
0/20
18:30
FIDO
Yoga salen
Aksel V
60 min
1/22
19:15
BODYCOMBAT 74 Release
Holdsal
Stine P
60 min
6/28
19:15
Biking INTELLIGENT CYCLING
Biking sal
Jens E
60 min
8/33
19:35
Blid restorativ yoga
Yoga salen
Scala Y
70 min
6/12
fredag
15-12-2017
06:05
Core træning
Holdsal
Maria K
30 min
8/28
06:45
SPRINT™
Peter H
30 min
9/33
09:00
Core træning på bold
Holdsal
Britt P
55 min
8/18
09:00
Biking X-trainer Basis
Biking sal
Jens E
45 min
33/33
09:00
360 Cirkel træning MIX hold
360 1 sal
Laila H
60 min
13/20
10:00
Qigong
Yoga salen
Tanja L
60 min
8/22
10:00
MBL/Puls
Holdsal
Stine B
60 min
13/32
16:30
Biking X-trainer Øvet
Biking sal
Sarsa B
45 min
33/33
16:30
GRIT CARDIO
Holdsal
Hasse V
35 min
4/18
lørdag
16-12-2017
08:00
PULS/Styrke
Holdsal
Stine B
55 min
12/32
08:00
Biking X-trainer Øvet
Biking sal
Carsten T
45 min
24/33
09:00
Funktionel træning
Crossfit
Lars B
60 min
4/16
09:00
BODYPUMP
Holdsal
Henriette H
60 min
10/32
09:00
BODYFLOW
Yoga salen
Christa R
60 min
15/22
09:45
Biking X-trainer Øvet Puls
Biking sal
Per B
45 min
6/33
10:10
GRIT STRENGTH
Holdsal
Hasse V
30 min
3/18
10:15
Yin Yoga
Yoga salen
Jeannie H
75 min
12/22
11:45
Yin Yoga
Yoga salen
Jeannie H
75 min
6/22
søndag
17-12-2017
09:00
Team Rynkeby biking
Jens E
45 min
0/33
10:00
BODYFLOW
Holdsal
Christa R
60 min
14/30
10:00
Biking X-trainer Øvet
Biking sal
Lars P
60 min
28/33
10:00
Yin Yoga
Yoga salen
Malene S
120 min
22/22
10:00
Fitness Kettlebell
Crossfit
Administration
60 min
1/28
12:15
Biking X-trainer Øvet Puls
Biking sal
Per B
45 min
7/33
14:00
Muay Thai boksning
Crossfit
Tim T
90 min
0/30
14:20
CXWORX
Holdsal
Susanne H
35 min
4/28
15:00
SCALA POWER
Aflyst
0/32
15:15
X-trainer Øvet
Sussi N
45 min
3/33