Dansk ▼
English
Español
Uge 12
18-03-2019 - 24-03-2019

Hold filtrering
mandag
18-03-2019
06:00
Just Bike
Cykelsal
Jeanette G
60 min
06:30
JUST BIKE
Iben L
45 min
06:30
BODYFLOW
Holdsal
Maria K
45 min
06:30
JUST BIKE
Cykelsal
Lars M
60 min
08:00
Stram Op
Holdsal
Jeanette H
60 min
08:00
Stram Op
sal 1
Mille H
60 min
08:00
Yoga
Holdsal
Stephan G
60 min
08:00
Cross-Dance
Admin
60 min
08:30
Stram op
Holdsal
Camila Y
55 min
08:30
Yoga
Sal 2
Tal K
60 min
08:45
Cycling intro 1 g.
Admin
10 min
09:00
Cirkeltræning
Simone M
60 min
09:00
Just Bike
Bike sal
Kurt B
55 min
09:00
Just yoga
Kristian D
60 min
09:00
BodyPump
Holdsal
Susanne S
60 min
09:00
Cirkel træning
Cirkeltræning
Charlotte L
30 min
09:00
Just Bike
Bike sal
Lilly L
55 min
09:00
JUST BIKE
AnnBett K
45 min
09:00
JUST BIKE
Lars M
60 min
09:00
Pilates
Holdsal
Lina B
60 min
09:00
Cycling middel
Admin
60 min
09:00
Mave: Balle: Lår
Admin
60 min
09:00
Body Flow
Admin
60 min
09:00
Bike begynder
Admin
60 min
09:15
HJERTEHOLD LUKKET HOLD
Cykelsal
Katy J
75 min
09:30
Bold træning
Holdsal
Camila Y
45 min
10:00
Seniorhold
Holdsal
AnnBett K
60 min
10:00
Stram op - Mor/barn
Holdsal
Susanne S
55 min
10:00
Senior
Holdsal
Camille B
60 min
10:00
Pilates BASIS
Admin
60 min
10:15
Pilates (sal 3)
Holdsal
Inge S
55 min
10:15
Yoga
Holdsal
Drazen M
90 min
10:15
Yoga
Admin
75 min
10:30
Cirkeltræning
Cirkeltræning
Britta J
55 min
10:30
Stram op
Holdsal
Sarah K
60 min
11:00
Nordhøj
Susanne S
120 min
11:00
Senior
Holdsal
Camille B
60 min
13:00
Cirkeltræning
Cirkeltræning
Britta J
55 min
15:15
BARRE
Holdsal
Liisa V
45 min
15:30
Mandags bike Lukket hold
Bike sal
Kresten R
60 min
16:00
BODYPUMP
Holdsal
Maria H
60 min
16:30
JUST BIKE
Bike sal
Camilla B
45 min
16:30
Run intro open air
Outdoor
Erik I
30 min
16:30
Cycling middel
Admin
60 min
16:30
Butt Attack
Aflyst
16:30
Butt Attack
Admin
30 min
16:45
Basic Step
Admin
45 min
17:00
Step / Styrke
Holdsal
Thomas A
60 min
17:00
Just Bike
Bike sal
Rikke T
60 min
17:00
Stram op
Holdsal
Lone L
55 min
17:00
Just Bike
Bike sal
Søren P
55 min
17:00
BodyFlow (sal 3)
Holdsal
Helle J
60 min
17:00
Stram op
Sal 1
Hanne H
60 min
17:00
Vinyasa Yoga
Sal 2
Rikke j
60 min
17:00
Run open air
Outdoor
Erik I
45 min
17:00
Just Bike
Bike sal
Allan b
60 min
17:00
Stram op
Holdsal
Laila V
60 min
17:00
JUST BIKE
Cykelsal
Mette S
60 min
17:00
Just Dance
Tanja Ø
60 min
17:00
Bike
Admin
60 min
17:00
Mave / Ryg
Aflyst
17:00
Bike
Admin
60 min
17:00
Mave / Ryg
Admin
30 min
17:05
Stram op
Holdsal
Mette W
55 min
17:05
Just Bike
Bike sal
Maria B
55 min
17:15
JUST BIKE
cykelsal
Carsten B
60 min
17:20
Yoga
Holdsal
Birgit P
55 min
17:30
JUST BIKE
Bike sal
Morten K
60 min
17:30
Funktionel
CROSS område
Lissi M
60 min
17:30
Quick Funktionel Styrke
Admin
30 min
17:30
Tabata
Aflyst
17:30
Body Attack
Admin
45 min
18:00
BODYCOMBAT
Zsolt G
60 min
18:00
Hatha yoga
Holdsal
Rikke S
60 min
18:00
BODYPUMP
Holdsal
Paula A
60 min
18:00
Funktionel
CROSS område
Markus L
60 min
18:00
Mave / Ryg
Admin
30 min
18:00
Jumping Fitness
Aflyst
18:05
BodyFlow
Holdsal
Kristine M
60 min
18:10
BodyCombat
Holdsal
Jane P
60 min
18:10
Grit (sal 3)
Holdsal
Nanna T
30 min
18:15
BodyPump
Holdsal
Elin P
60 min
18:15
BODYPUMP
sal 1
Jette O
60 min
18:15
Body Pump
Admin
60 min
18:20
Jumping Fitness
Louise J
60 min
18:45
JUST BIKE
Bike sal
Birgitte B
60 min
19:00
AQUA Fitness
Koldtvandsbassin
Afløser
45 min
19:00
JUST DANCE
Holdsal
Sofie B
60 min
19:00
BODYCOMBAT
Holdsal
Paula A
60 min
19:00
Jumping Fitness
Aflyst
19:00
Boksning
Admin
60 min
19:10
Afro Power Dance
Admin
60 min
19:15
BodyCombat
Holdsal
Kristine M
60 min
19:15
BodyPump
Holdsal
Helle W
60 min
19:15
Just Bike Begynder
Bike sal
Bjarke F
45 min
19:20
Lukket hold Slotssøbadet
Cykelsal
Gæste-instruktør
60 min
19:30
CrossDance
Holdsal
Sofie M
60 min
19:30
Zumba
sal 1
Johanna A
60 min
19:30
Zumba Fitness
Louise J
60 min
20:00
Power Yoga (Ashtanga Vinyasa)
Peter S
60 min
20:10
Yoga
Holdsal
Stephan G
60 min
tirsdag
19-03-2019
06:10
Just Bike
Bike sal
Susanne S
55 min
06:15
JUST BIKE
Cykelsal
Jan F
45 min
06:15
Bike
Admin
60 min
06:30
TRX Functional
Crosstraining
Kamilla C
45 min
06:30
Bike øvet
Admin
60 min
08:00
JUST BIKE
Bike sal
Thomas A
45 min
08:00
Funktionel træning/mave-ryg
Holdsal
Susanne S
55 min
08:00
RYG HOLD
Stor Sal
Hamed R
45 min
08:00
gladmotion
Admin
45 min
08:30
BodyPump
Holdsal
Mette W
60 min
08:30
JUST BIKE
Cykelsal
Leif J
60 min
09:00
Stram Op
Holdsal
Jeanette H
60 min
09:00
Yoga
Holdsal
Susanne S
55 min
09:00
Just Bike
Bike sal
Børge N
55 min
09:00
Pilates
Sal 1
Lina M
60 min
09:00
Stram op
Holdsal
Lene W
60 min
09:00
Ryghold
Holdsal
Sarah K
75 min
09:00
Cirkeltræning i holdsal
Holdsal
Christian J
55 min
09:00
Tabata
Admin
60 min
09:00
STRAM OP
Admin
60 min
09:40
BodyFlow
Holdsal
Mette W
60 min
10:00
Just pilates
Holdsal
AnnBett K
60 min
10:00
Cross-Dance
Admin
60 min
11:00
Yoga
Admin
75 min
15:00
Stram Op
Holdsal
Helle A
60 min
16:00
Step+
Holdsal
Helle A
60 min
16:10
Pilates
Holdsal
Mette W
45 min
16:15
JUST BIKE
Bike sal
AnnBett K
45 min
16:30
BodyCombat
sal 1
Inger K
60 min
16:45
Jumping Introduktion
Louise J
15 min
17:00
Mave/Ryg
Holdsal
AnnBett K
30 min
17:00
Stram op
Holdsal
Tanja K
60 min
17:00
BodyPump
Holdsal
Mette W
60 min
17:00
Just Bike
Bike sal
Per S
55 min
17:00
BodyPump
Holdsal
Helle J
60 min
17:00
Just Bike
Bike sal
Jakob J
55 min
17:00
JUST BIKE
Cykelsal
Kim T
60 min
17:00
BODYFLOW
Sal 2
Pia N
60 min
17:00
Just Bike
Aflyst
17:00
Zumba
Holdsal
Tanja Ø
60 min
17:00
Jumping Fitness
Louise J
55 min
17:00
HIIT 30 min
Admin
30 min
17:00
Zumba
Admin
60 min
17:00
Strenght ´n Power
Admin
60 min
17:00
Zumba
Admin
60 min
17:00
Bike øvet
Admin
60 min
17:10
BODYCOMBAT
Holdsal
Caroline D
45 min
17:15
JUST BIKE
Cathrine O
60 min
17:30
LadyShape
Holdsal
Julie L
60 min
17:30
BODYPUMP
sal 1
Dorte B
60 min
18:00
JUST BIKE
Cykelsal
Nikolaisen
60 min
18:00
Bootyfit
Holdsal
Paula A
60 min
18:00
BODYPUMP
Holdsal
Caroline D
60 min
18:00
Bike
Admin
60 min
18:00
Cirkeltræning
Admin
45 min
18:05
Body Combat
Admin
60 min
18:10
Mave/ryg
Holdsal
Camila Y
25 min
18:10
Dance
Holdsal
Kristine M
60 min
18:15
Hatha Yoga
Holdsal
Alisa S
90 min
18:15
Yoga (sal 3)
Holdsal
Kirsten S
55 min
18:15
Zumba
Holdsal
Maria T
60 min
18:30
BODYFLOW
Holdsal
Maria K
60 min
18:40
MAVE/RYG
sal 1
Dorte B
30 min
18:45
Yoga
Holdsal
Camila Y
55 min
19:00
AQUA Fitness
Koldtvandsbassin
Afløser
45 min
19:00
Core
Holdsal
Paula A
30 min
19:05
BODYFLOW
Holdsal
Caroline D
50 min
19:15
BodyAttack
Holdsal
Mette W
60 min
19:15
Funktionel Styrke
Aflyst
19:15
Funktionel Styrke
Admin
60 min
19:30
Cykelhold åben for alle
Bike sal
Liselotte K
60 min
19:30
Yoga Vinyasa
Holdsal
Stephan G
60 min
19:30
JUST HIIT
Maria H
30 min
19:30
JUST DANCE
sal 1
Christine V
60 min
20:00
BODYPUMP
Holdsal
Henrik B
60 min
onsdag
20-03-2019
06:00
Just Bike
Cykelsal
Johnni E
60 min
06:15
JUST BIKE
Bike sal
Anita V
60 min
06:15
Bike
Admin
45 min
06:30
JUST BIKE
Cykelsal
Lars M
60 min
07:45
Yoga
Holdsal
Stephan G
60 min
08:00
Stram Op
Holdsal
Thomas A
60 min
08:00
Cirkeltræning
Gitte J
60 min
08:15
Yoga
Holdsal
Susanne S
40 min
08:15
Boksning
cross
Kim T
60 min
08:30
Pilates (sal 3)
Holdsal
Inge S
55 min
08:45
Yoga
Sal 2
Tal K
60 min
09:00
Cirkeltræning+
Cirkeltræning
Simone M
60 min
09:00
JUST BIKE
Bike sal
AnnBett K
45 min
09:00
Zumba GOLD
Holdsal
Mette J
60 min
09:00
Funktionel træning/mave-ryg
Holdsal
Susanne S
55 min
09:00
Puls/Styrke
Holdsal
Charlotte R
55 min
09:00
Just Bike
Bike sal
Børge N
60 min
09:00
HJERTEHOLD LUKKET HOLD
Cykelsal
Katy J
75 min
09:00
Mave/ryg
Holdsal
Lina B
60 min
09:00
Just yoga
Holdsal
Caroline M
60 min
09:00
cycling middel
Admin
60 min
09:00
Cross Dance
Holdsal
Line L
60 min
09:00
Core m. Bold
Gitte J
60 min
09:15
Just Bike
Bike sal
Kurt B
55 min
10:00
Mave/Ryg
Holdsal
AnnBett K
30 min
10:00
Cirkeltræning
Cirkeltræning
Britta J
55 min
10:00
Bike øvet
Admin
60 min
10:00
Pilates
Admin
60 min
10:15
CrossDance
Aflyst
10:30
Stram op
Holdsal
Sarah K
60 min
11:00
Stram Op
Holdsal
Tina D
60 min
12:00
BODYFLOW
Holdsal
Trine S
60 min
13:00
Cirkeltræning
Cirkeltræning
Britta J
55 min
15:30
Mave/Ryg
Holdsal
Louise S
30 min
16:00
Stram Op
Louise S
60 min
16:00
Stram op
sal 1
Susanne P
60 min
16:15
JUST BIKE
Lasse B
45 min
16:25
Just Bike
Cykelsal
Karoline D
45 min
16:30
Butt Attack
Gitte J
30 min
16:30
GRIT strenght
Aflyst
16:45
Cycling beg/middel
Admin
60 min
17:00
BODYATTACK release
Holdsal
TEAM T
60 min
17:00
Core træning
Holdsal
Nicolai-Benjamin W
30 min
17:00
Stram op
Holdsal
Maria L
55 min
17:00
BodyAttack
Holdsal
Elizabeth H
60 min
17:00
Just Bike
Bike sal
Annette C
55 min
17:00
Yoga
Sal 2
Tal K
60 min
17:00
Run open air
Outdoor
Niels L
45 min
17:00
Funktionel
CROSS område
Lissi M
60 min
17:00
BODYPUMP 45'
Holdsal
Paula A
60 min
17:00
JUST DANCE
sal 1
Natascha H
60 min
17:00
JUST BIKE
Bike sal
Stephan G
60 min
17:00
yoga Stressless
Admin
60 min
17:00
Tabata
Holdsal
Gitte J
30 min
17:00
JUSTt Bike
Admin
60 min
17:00
JUST Bike
Admin
60 min
17:00
DANCE MIX
sal 1
Lars L
60 min
17:10
Yoga (sal 3)
Holdsal
Brankitsa M
55 min
17:15
JUST BIKE
Lasse B
60 min
17:15
JUST BIKE
Cykelsal
Nikolaisen
60 min
17:15
Stram op
Holdsal
Karoline D
45 min
17:30
Just Bike
Bike sal
Peter D
55 min
17:30
Pilates
Holdsal
Gitte J
60 min
17:35
HIIT
Holdsal
Nicolai-Benjamin W
30 min
18:00
BODYPUMP
Holdsal
Maria H
60 min
18:00
Mave/ryg
Holdsal
Maria L
25 min
18:00
TRX Functional
CROSS område
Kamilla C
45 min
18:00
Mave/ryg
Holdsal
Camille B
30 min
18:00
Funktionel
CROSS område
Jannik D
60 min
18:00
Stram op
Holdsal
Paula A
60 min
18:00
Puls/styrke
sal 1
Isabella S
50 min
18:05
Pump
Admin
70 min
18:10
Body Pump
Admin
60 min
18:15
BodyJam
Holdsal
Lea V
60 min
18:15
Yoga Øvet
Sal 2
Tal K
60 min
18:15
Just Bike
Holdsal
Dennis N
55 min
18:30
Zumba
Holdsal
Mette H
55 min
18:30
Latinmix
Holdsal
Camille B
60 min
18:30
HitFit Dance
Admin
60 min
18:40
Hiit sal 3
Holdsal
Bo W
30 min
19:00
Just yoga
Holdsal
Kristian D
60 min
19:00
BODYPUMP
sal 1
Vera M
60 min
19:00
Boxing
Holdsal
Stephan G
60 min
19:00
MetCon
Admin
60 min
19:15
Body Attack
Admin
45 min
19:20
BodyCombat
Holdsal
Bo W
60 min
19:20
Ryg / Mave
Admin
55 min
19:30
CrossDance
Holdsal
Sofie M
60 min
20:00
CROSSDANCE
Holdsal
Simone M
60 min
torsdag
21-03-2019
06:05
Hiit
Holdsal
Mette W
25 min
06:10
Just Bike
Bike sal
Per S
55 min
06:15
JUST BIKE
Cykelsal
Jan F
45 min
06:30
TRX Functional
Crosstraining
Anita V
45 min
06:30
JUST Bike
Bike sal
Kim H
60 min
06:35
Six Pack
Holdsal
Mette W
25 min
07:00
Just yoga
Kristian D
60 min
07:45
AQUA Fitness
Varmtvandsbassin
Afløser
45 min
08:00
JUST BIKE
Anita V
45 min
08:00
Funktionel Styrke
Admin
60 min
08:15
Boksning
cross
Kim T
60 min
08:15
Pilates/glad motion
Admin
60 min
08:15
Blid Yoga
sal 2
Rikke j
60 min
08:30
BodyPump
Holdsal
Mette W
60 min
08:30
JUST BIKE
Cykelsal
Leif J
60 min
09:00
Stram Op
Holdsal
AnnBett K
60 min
09:00
Cirkeltræning
Cirkeltræning
Christian J
55 min
09:00
Pilates
Holdsal
Lina B
60 min
09:00
JUST BIKE
Lars M
60 min
09:00
Ryghold
Holdsal
Sarah K
75 min
09:00
Yoga
Holdsal
Drazen M
60 min
09:00
Cirkeltræning
Boksen
Lotte M
60 min
09:00
HitFit
Stor Sal
Line L
60 min
09:35
Mave/ryg
Holdsal
Mette W
25 min
10:00
Funktionel træning/Mave-Ryg
Susanne S
60 min
10:00
Just pilates
Holdsal
AnnBett K
60 min
10:00
Senior arrangement
Holdsal
Egen I
180 min
10:00
Pilates
Admin
60 min
11:00
60+ Klub wellness event
Fitness1 Holstbro
Katy J
240 min
15:00
Latin Dance
Holdsal
Simone M
60 min
16:00
Just Step
Holdsal
Helle A
60 min
16:30
JUST BIKE
Birgitte B
45 min
16:30
Yoga
Holdsal
Camila Y
55 min
16:30
Stram op
Holdsal
Christina B
55 min
16:30
Yoga
Holdsal
Kristina H
60 min
17:00
JUST HIIT
Signe J
30 min
17:00
BODYPUMP
Sal 1
Dorte B
60 min
17:00
Grit (sal 3)
Aflyst
17:00
Run intro open air
Outdoor
Niels L
30 min
17:00
Stram op
Holdsal
Tanja K
60 min
17:00
Yoga Vinyasa
Holdsal
Stephan G
60 min
17:00
Bike+
Cykelsal
Laila V
55 min
17:00
Zumba Fitness
Maria T
60 min
17:00
Zumba
Holdsal
Vivi L
60 min
17:00
Body Combat
Admin
60 min
17:10
Just Bike
Bike sal
Casper M
60 min
17:15
Just Bike
Bike sal
Tommy L
55 min
17:15
JUST BIKE
Cykelsal
Kris P
60 min
17:30
BODYFLOW
Holdsal
Liisa V
60 min
17:30
Just bike color
Bike sal
Lasse B
60 min
17:30
Cykling
Elin G
60 min
17:35
BodyCombat
Holdsal
Bo W
60 min
17:40
BODYCOMBAT
Holdsal
Jeanette G
30 min
18:00
BODYCOMBAT
Paula A
60 min
18:00
Funktionel Styrke
Holdsal
Gitte J
60 min
18:00
JUST Bike
Admin
60 min
18:05
BodyFlow (sal 3)
Holdsal
Kirsten S
60 min
18:10
BodyAttack
Holdsal
Helle J
60 min
18:10
Jumping Fitness
Holdsal
Mette N
60 min
18:10
Funktionel Styrke
Admin
60 min
18:10
Body Pump
Aflyst
18:15
Bodyflow
Holdsal
Alisa S
60 min
18:15
Stram op
Mille H
60 min
18:20
BODYPUMP
Holdsal
Jeanette G
60 min
18:30
Just Bike
Bike sal
Liselotte K
55 min
18:30
Stram Op
Holdsal
Cathrine O
60 min
18:45
BodyPump
Holdsal
Bo W
60 min
19:00
Funktionel
Cross
Jeppe M
60 min
19:00
Just Dance
Holdsal
Tanja Ø
60 min
19:00
Just Step
Holdsal
Helle B
60 min
19:00
Stram Op
Admin
60 min
19:20
Zumba
Holdsal
Anette N
55 min
19:25
BodyPump
Holdsal
Nanna T
60 min
19:30
BODYJAM
Tirill F
60 min
20:30
BARRE
Holdsal
Tirill F
30 min
fredag
22-03-2019
06:00
Just Bike
Bike sal
Jeanette G
60 min
06:10
Just Bike
Bike sal
Susanne S
55 min
06:15
JUST BIKE
Bike sal
Jan H
60 min
06:15
JUST Bike
Bike sal
Christina S
45 min
06:30
TRX Suspension Training
Holdsal
Kamilla C
45 min
06:30
JUST BIKE
Cykelsal
Per P
60 min
06:45
JUST Bike
Admin
45 min
07:45
Body Pump
Admin
60 min
08:00
Stram Op
Holdsal
Camilla B
60 min
08:00
Yoga
Holdsal
Stephan G
60 min
08:10
BodyFlow
Holdsal
Susanne S
60 min
08:15
Yoga
Holdsal
Drazen M
55 min
08:15
JUST BIKE
Cykelsal
Nikolaisen
60 min
08:30
Cirkeltræning
Cirkeltræning
Charlotte T
60 min
08:45
Stram op
Holdsal
Britta J
55 min
09:00
JUST BIKE
Bike sal
AnnBett K
45 min
09:00
Cirkeltræning
Louise S
60 min
09:00
Stram op
Holdsal
Lene W
60 min
09:00
Just yoga
Holdsal
Gizella B
60 min
09:00
Callanetics
sal 1
Lina M
60 min
09:00
Stram op
Holdsal
Charlotte C
60 min
09:00
cycling middel
Admin
60 min
09:00
Metcon Cross
Boksen
Lotte M
60 min
09:00
Zumba
Admin
60 min
09:00
JUST Bike
Admin
60 min
09:15
Funktionel træning/mave-ryg
Holdsal
Susanne S
55 min
09:30
Just Bike
Bike sal
Olaj B
55 min
09:45
Just Bike
Bike sal
Liselotte K
55 min
10:00
Cirkeltræning
Cirkeltræning
Britta J
55 min
10:00
Mave/Ryg
Holdsal
AnnBett K
30 min
10:00
Yoga
Sal 2
Tal K
60 min
10:00
Senior
Holdsal
Bente H
60 min
10:00
Fit med SARAH og HENNING
CROSS område
Sarah K
30 min
10:30
Ryghold
Holdsal
Sarah K
75 min
10:45
Cirkeltræning
Cirkeltræning
Jeanette H
60 min
15:00
FredagsForkælelse
Holdsal
Gizella B
60 min
15:15
Combat/dance kvinde event
Holdsal
TEAM T
120 min
15:30
Cycling 1 gruppe ud af 2
Admin
60 min
16:00
JUST BIKE
Bike sal
Lasse B
60 min
16:00
Fredagsfesten
Antonio C
60 min
16:00
Bootyfit
Holdsal
Paula A
60 min
16:00
Just Bike
Bike sal
Liselotte K
55 min
16:00
Grit - Les Mills
Holdsal
Thomas A
30 min
16:00
Cycling 2. gruppe ud af 2
Admin
60 min
16:15
BodyCombat
sal 1
Inger K
60 min
16:30
Just Bike
Bike sal
Maria B
55 min
16:30
BodyFlow
Holdsal
Kristine M
60 min
16:30
Yoga
Holdsal
Drazen M
60 min
16:30
Bike'n Bodypump
Cykelsal & Sal 1
Kris o
75 min
16:40
BodyPump
Holdsal
Sandra S
60 min
17:00
BODYPUMP
Holdsal
Eric V
60 min
17:00
Just Bike
Bike sal
Lars D
60 min
17:00
Core
Holdsal
Paula A
30 min
17:00
JUST BIKE
Cykelsal
Kim T
60 min
17:45
BodyJam
Holdsal
Lea V
60 min
Stram op
Holdsal
Julie S

Holdet starter:
05-04-2019

lørdag
23-03-2019
08:00
Stram Op
Holdsal
Sissel T
60 min
08:30
JUST Bike
Admin
60 min
08:30
Les Mills Release Body Combat
Admin
60 min
09:00
BODYFLOW
Holdsal
Maria K
60 min
09:00
Zumba
Holdsal
Mette B
55 min
09:00
BodyFlow release (sal 3)
Holdsal
Les M
60 min
09:00
Run open air
Outdoor
Mark O
60 min
09:00
Just Bike
Bike sal
Kasper H
60 min
09:00
BODYFLOW
Sal 2
Pia N
60 min
09:00
Hatha yoga
Holdsal
Rikke S
90 min
09:00
Cycling middel
Admin
60 min
09:00
Funktionel Styrke
Holdsal
Gitte J
60 min
09:00
JUST Bike
Bike sal
Nana F
60 min
09:00
BodyJam Release
Holdsal
Les M
60 min
09:00
BODYPUMP
Sal 1
Jette O
60 min
09:15
Retro Bodyflow
Holdsal
Louise M
60 min
09:15
Just Bike
Bike sal
Peter D
55 min
09:15
Just Bike
Bike sal
Susanne S
55 min
09:15
JUST BIKE
Cykelsal
Nikolaisen
60 min
09:30
JUST BIKE
Bike sal
Morten K
60 min
09:30
Pump
Admin
75 min
09:30
BODYCOMBAT Release 79
Holdsal
Paula A
90 min
09:40
Les Mills Release Body Pump
Admin
75 min
10:00
Stram Op
Louise S
60 min
10:00
HitFit Dance
Admin
60 min
10:10
Stram op
Holdsal
Tanja K
55 min
10:10
BodyAttack Release
Holdsal
Les M
60 min
10:30
BOKWA EVENT
sal 1
Afløser
120 min
10:45
Just bike color
Bike sal
Lasse B
45 min
10:55
Les Mills Release Body Attack
Admin
70 min
11:00
BODYCOMBAT
Aflyst
11:00
CROSS Training
CROSS område
Signe J
60 min
11:00
Stram op
Holdsal
Charlotte C
60 min
11:00
Lukket Bike Hold
Bike sal
Gæste-instruktør
60 min
11:20
BodyCombat Release
Holdsal
Les M
60 min
12:00
BODYPUMP
Holdsal
Eric V
60 min
12:05
Les Mills Release GRIT strenght
Admin
40 min
12:30
BodyPump release
Holdsal
Les M
60 min
søndag
24-03-2019
08:30
HIIT 30 min
Bike sal
Afløser
30 min
08:30
GRIT strenght
Admin
30 min
08:45
Power Yoga (Ashtanga Vinyasa)
Holdsal
Peter S
75 min
09:00
Just Bike
Bike sal
Casper M
55 min
09:00
BodyCombat Release
Holdsal
Les M
60 min
09:00
Yoga
Sal 2
Rikke j
90 min
09:00
Yoga
Holdsal
Drazen M
60 min
09:00
Cycling 1 gruppe ud af 2
Admin
60 min
09:00
RELEASE BODYPUMP
sal 1
TEAM T
90 min
09:15
Just Bike
Bike sal
Jo F
55 min
09:15
Cirkeltræning
Admin
45 min
09:30
JUST BIKE
Anita V
60 min
09:45
BODYCOMBAT
Holdsal
Caroline D
60 min
10:00
BODYPUMP
Mette T
60 min
10:00
Hatha Yoga
Holdsal
Marianne U
60 min
10:00
JUST BIKE
Cykelsal
Jan F
60 min
10:00
Just Bike
Bike sal
Lars D
60 min
10:00
JUST BIKE
Cykelsal
Kim T
60 min
10:00
Cycling 2. gruppe ud af 2
Admin
60 min
10:00
STRAM OP
Admin
60 min
10:00
Puls og styrke
Admin
60 min
10:00
JUST Bike
Admin
60 min
10:10
Stram op
Holdsal
Christina B
60 min
10:10
BodyPump Release
Holdsal
Les M
60 min
10:15
MetCon
Admin
60 min
10:45
JUST BIKE
Anita V
60 min
11:00
Stram Op
Mette T
60 min
11:00
BODYPUMP
Holdsal
Caroline D
60 min
11:00
Bold
Holdsal
Nicolaj C
60 min
11:00
Zumba
Admin
60 min
11:15
Zumba
Holdsal
Mette B
55 min
11:20
BodyFlow Release
Holdsal
Les M
60 min
12:00
JUST DANCE
Aflyst
12:00
Yoga Vinyasa
Holdsal
Stephan G
90 min
12:10
BODYFLOW
Holdsal
Caroline D
60 min
15:00
Stram op
Sal 1
Mille H
60 min
16:00
BODYATTACK
Maria T
60 min
16:00
Yoga
sal 2
Rikke j
90 min