Dansk ▼
English
Español
Uge 50
09-12-2019 - 15-12-2019

Hold filtrering
mandag
09-12-2019
06:00
Godmorgen Bikng
Andre O
45 min
4/24
08:45
Jump Fitness (styrke)
Brian J
30 min
2/6
09:30
Cirkeltræning
Brian J
30 min
5/18
10:15
Zumba Begynder
Klaudia H
55 min
6/18
17:30
RPM™ Biking
Mette A
60 min
21/23
18:00
STRONG EXPRESS
Andreah M
40 min
7/20
18:45
Zumba
Andreah M
45 min
6/25
tirsdag
10-12-2019
08:00
Formiddags Biking
Andreah M
60 min
11/24
09:15
Afspænding
Andreah M
45 min
5/16
10:15
Bold & balance
Aflyst
1/18
17:30
Biking Light
Søren A
45 min
10/24
17:30
STRONG EXPRESS
Aflyst
3/20
18:15
Jump Fitness
Helene L
45 min
8/18
19:00
MuayThai/Thai-boksning
Fabio N
90 min
2/16
onsdag
11-12-2019
06:00
Godmorgen Biking
Bent A
45 min
3/24
09:15
Zumba Begynder
Klaudia H
45 min
7/18
10:00
BodyFLOW
Aflyst
0/30
10:10
STRONG EXPRESS
Helene L
35 min
4/20
10:50
Jump Fitness
Aflyst
1/18
17:00
Biking Light
Søren A
45 min
17/24
17:30
STRONG EXPRESS
Aflyst
3/20
18:00
VMC - lukket hold
Andre O
75 min
3/8
18:20
Zumba
Aflyst
3/25
18:40
Yin yoga
Aflyst
1/16
torsdag
12-12-2019
09:00
Bold & balance
Aflyst
4/18
17:30
Jump Fitness
Helene L
45 min
6/18
18:00
RPM™ Biking
Mette A
60 min
7/24
18:20
STRONG EXPRESS
Sandra A
40 min
4/20
19:10
Motionsboksning
Sandra A
60 min
1/20
19:15
Vordingborg Triathlon Klub
Mette A
60 min
0/0
fredag
13-12-2019
06:00
Godmorgen Bikng
Bent A
45 min
3/24
08:00
Formiddags Bike
Claus P
45 min
10/24
09:00
Afspænding
Aflyst
1/16
09:30
STRONG EXPRESS
Helene L
40 min
5/20
10:15
Jump Fitness
Helene L
45 min
5/18
16:00
Fyraftens Biking
Claus P
60 min
5/24
lørdag
14-12-2019
08:00
Bike Øvede /RPM Mix
Sofie A
60 min
7/24
09:10
STRONG EXPRESS
Andreah M
40 min
2/20
09:15
Vordingborg Triathlon Klub
Gry P
60 min
0/0
10:00
Zumba
Andreah M
45 min
2/25
søndag
15-12-2019
09:00
Yin/yang yoga
Laura B
90 min
1/16
09:30
STRONG EXPRESS
Andreah M
40 min
1/20
10:15
Jump Fitness
Aflyst
1/18