Dansk ▼
English
Español
Uge 50
09-12-2019 - 15-12-2019

Hold filtrering
mandag
09-12-2019
09:00
Callanetics
Susanne K
55 min
15/22
10:00
Cirkeltræning
Hanne N
30 min
3/10
10:00
SMART Træning
Ulla B
60 min
15/20
16:30
Mave/Balle/Lår
Casper L
40 min
17/18
17:15
Danse Fitness
Ulla B
45 min
13/20
18:00
Core Træning
Ulla B
45 min
8/20
19:45
Yoga
Lasse
90 min
5/22
tirsdag
10-12-2019
10:00
Zumba
Ulla B
60 min
14/20
16:30
Børnehold
Ryan M
45 min
0/15
17:15
Max Out
Casper L
30 min
13/20
17:50
Step & Styrke
Signe V
45 min
13/15
19:00
Hatha Yoga - Krop & balance
Aflyst
14/20
onsdag
11-12-2019
09:00
Yoga
Lasse
120 min
10/20
09:45
Cirkeltræning
Hanne N
30 min
6/10
16:30
Mave/Balle/Lår
Casper L
40 min
8/18
17:15
Aerobic
Signe V
30 min
6/20
17:45
TRX
Signe V
45 min
6/10
19:30
Yoga
Lasse
90 min
2/20
torsdag
12-12-2019
08:00
Hofte/knæ
Line
30 min
6/20
08:30
Fys Flex
Line
45 min
7/20
09:30
Gåtur
Mette H
60 min
0/100
09:30
Basic step & styrke
Signe V
45 min
6/20
10:15
Smidighed & Udstrækning
Signe V
30 min
4/20
16:30
Bootybuilding
Aflyst
9/16
17:15
Step Dance
Ulla B
60 min
12/15
fredag
13-12-2019
08:15
Yoga
Lasse
105 min
3/20
09:15
Cirkeltræning
Hanne N
30 min
10/10
10:15
Puls, Styrke & Balance
Ulla B
60 min
18/18
15:00
TaiChi
Lasse
60 min
0/16
lørdag
14-12-2019
09:00
Cross Training
Sasha L
60 min
4/20
søndag
15-12-2019
10:00
Yoga
Lasse
120 min
1/20