Dansk ▼
English
Español
Uge 49
30-11-2020 - 06-12-2020

Hold filtrering
mandag
30-11-2020
06:15
Cykling let øvet
Sal 2
Henning h
45 min
8/9
08:30
Fedtdræber
Sal 1
Sommer D
55 min
10/9
08:30
Yogaflow
Sal 3
Dorthe M
55 min
7/7
08:30
Yogaflow selvtræning
Sal 7
Dorthe M
55 min
9/8
08:30
Fedtdræber selvtræning
Sal 6
Sommer D
55 min
11/10
09:00
Cykling let øvet
Sal 2
Niels S
45 min
9/9
09:30
Senior Cirkel
Cirkeltræning
Anne D
55 min
9/9
09:35
Pilates
Sal 3
Dorthe M
55 min
7/7
09:35
Bodytoning
Sal 1
Sommer D
50 min
9/9
09:35
Bodytoning selvtræning
Sal 6
Sommer D
50 min
5/10
09:35
Pilates selvtræning
Sal 7
Dorthe M
55 min
8/8
10:30
Senior Cirkel
Cirkeltræning
Anne D
55 min
9/9
16:30
Cykling let øvet
Sal 2
Majbritt M
45 min
9/9
17:15
BODYPUMP
Sal 1
Gitte P
60 min
9/9
17:15
BODYPUMP selvtræning
Sal 6
Gitte P
60 min
10/10
17:25
Cykling Øvet
Sal 2
Majbritt M
45 min
9/9
17:30
Reformer
Sal 4
Anne D
55 min
9/9
18:00
Løbehold
Udenfor
Bjarne/Flemming
60 min
8/50
18:20
Cykling let øvet
Sal 2
Majbritt M
45 min
9/9
18:25
Fedtdræber
Sal 1
Gitte P
60 min
4/9
18:25
Fedtdræber selvtræning
Sal 6
Gitte P
60 min
8/10
18:30
BODYFLOW
Sal 3
Anne D
55 min
6/7
18:30
BODYFLOW selvtræning
Sal 7
Anne D
55 min
6/8
19:35
Yoga
Sal 3
Anne D
55 min
8/7
19:35
Yoga selvtræning
Sal 7
Anne D
55 min
6/8
19:35
Boxercise
Aflyst
4/9
19:35
Boxercise selvtræning
Aflyst
0/9
tirsdag
01-12-2020
06:15
Fedtdræber
Sal 1
Sommer D
45 min
9/9
06:15
Fedtdræber selvtræning
Sal 6
Sommer D
45 min
3/10
08:10
Bodytoning
Sal 1
Sommer D
55 min
10/9
08:10
Bodytoning selvtræning
Sal 6
Sommer D
55 min
10/10
09:00
Cykling let øvet
Sal 2
Marlene C
45 min
9/9
09:15
Mave/ Ryg
Sal 1
Sommer D
30 min
10/9
09:15
Mave/ryg selvtræning
Sal 6
Sommer D
30 min
10/10
10:00
BODYFLOW
Sal 3
Anne D
55 min
8/7
10:00
BODYFLOW selvtræning
Sal 7
Anne D
55 min
8/8
13:15
Mor i Form
Sal 3
Trine
50 min
2/10
16:00
Reformer
Sal 4
Dorthe M
55 min
9/9
17:00
Yogaflow
Sal 3
Dorthe M
55 min
7/7
17:00
Fedtdræber
Sal 1
Sommer D
50 min
9/9
17:00
Yogaflow selvtræning
Sal 7
Dorthe M
55 min
8/8
17:00
Fedtdræber selvtræning
Sal 6
Sommer D
50 min
12/10
17:45
Cykling Øvet
Sal 2
Berit V
45 min
9/9
18:00
Reformer
Sal 4
Aranja S
55 min
4/9
18:00
BODYJAM
Sal 1
Kristina L
60 min
8/8
18:00
Walk iT/ Styrke
Sal 3
Sommer D
45 min
6/6
18:00
Bodyjam selvtræning
Sal 6
Kristina L
60 min
7/9
18:00
Walk iT/Styrke selvtræning
Sal 7
Sommer D
45 min
4/7
18:40
Cykling let øvet
Sal 2
Berit V
45 min
10/9
19:10
BODYCOMBAT
Sal 1
Gitte P
60 min
9/9
19:10
BODYCOMBAT selvtræning
Sal 6
Gitte P
60 min
10/10
19:30
Cykling let øvet
Sal 2
Berit V
45 min
9/9
onsdag
02-12-2020
08:10
Fedtdræber
Sal 1
Sommer D
55 min
9/9
08:10
Fedtdræber selvtræning
Sal 6
Sommer D
55 min
8/10
08:30
Pilates
Sal 3
Dorthe M
55 min
5/7
08:30
Pilates selvtræning
Sal 7
Dorthe M
55 min
7/8
09:00
Cykling let øvet
Sal 2
Anne E
45 min
9/9
09:30
Yogaflow
Sal 3
Dorthe M
55 min
7/7
09:30
Yogaflow selvtræning
Sal 7
Dorthe M
55 min
5/8
10:35
Reformer
Sal 4
Dorthe M
55 min
7/9
16:00
Reformer
Sal 4
Aranja S
55 min
7/9
17:00
Løbehold
Udenfor
Robin/Erik
60 min
8/50
17:00
Step
Sal 1
Aranja S
55 min
8/9
17:00
Step selvtræning
Sal 6
Aranja S
55 min
3/9
17:00
Cykling Øvet
Sal 2
Lars G
55 min
10/9
18:00
BODYJAM
Sal 3
Kristina L
60 min
6/7
18:00
Reformer
Sal 4
Anne D
55 min
8/9
18:00
Bodyjam selvtræning
Sal 7
Kristina L
60 min
9/9
18:05
BODYPUMP
Sal 1
Henrik B
60 min
7/9
18:05
BODYPUMP selvtræning
Sal 6
Henrik B
60 min
9/10
19:10
BODYFLOW
Sal 3
Anne D
55 min
7/7
19:10
BODYFLOW selvtræning
Sal 7
Anne D
55 min
8/8
torsdag
03-12-2020
09:00
Cykling let øvet
Sal 2
Christian d
45 min
9/9
09:00
Senior Cirkel
Cirkeltræning
Aranja S
55 min
8/9
09:00
Reformer
Sal 4
Anne D
55 min
8/9
10:00
Senior Gymnastik
Sal 1
Aranja S
55 min
9/9
10:00
Seniorgymnastik selvtræning
Sal 6
Aranja S
55 min
9/9
10:05
Yogaflow
Sal 3
Anne D
55 min
8/7
10:05
Yogaflow selvtræning
Sal 7
Anne D
55 min
9/8
16:35
Walk iT/ Styrke
Sal 3
Sommer D
45 min
6/6
16:35
Walk iT/Styrke selvtræning
Sal 7
Sommer D
45 min
3/7
17:00
Cykling Øvet
Sal 2
Majbritt M
55 min
9/9
17:00
BODYPOWER
Sal 1
Peter L
55 min
8/8
17:00
Bodypower selvtræning
Sal 6
Peter L
55 min
9/9
17:30
Reformer
Sal 4
Anne D
55 min
5/9
17:30
DanceFit
Sal 3
Zandra F
55 min
7/7
17:30
Dance Fit selvtræning
Sal 7
Zandra F
55 min
0/8
18:05
Fedtdræber
Sal 1
Maria E
55 min
8/9
18:05
Fedtdræber selvtræning
Sal 6
Maria E
55 min
8/10
18:15
Cykling let øvet
Sal 2
Majbritt M
45 min
9/9
18:35
Yogaflow
Sal 3
Anne D
55 min
5/7
18:35
Yogaflow selvtræning
Sal 7
Anne D
55 min
7/8
19:10
CX WORX
Sal 1
Allan H
30 min
7/9
19:10
CX WORX selvtræning
Sal 6
Allan H
30 min
4/10
19:35
Yoga
Sal 3
Anne D
55 min
5/7
19:35
Yoga selvtræning
Sal 7
Anne D
55 min
5/8
19:50
BODYPUMP
Sal 1
Allan H
60 min
9/9
19:50
BODYPUMP selvtræning
Sal 6
Allan H
60 min
6/10
fredag
04-12-2020
06:15
Cykling let øvet
Sal 2
Klaus K
55 min
9/9
06:15
Bodytoning
Sal 1
Sommer D
45 min
9/9
06:15
Bodytoning selvtræning
Sal 6
Sommer D
45 min
5/10
08:00
Cykling Øvet
Sal 2
Christian d
45 min
9/9
09:15
Fedtdræber
Sal 1
Sommer D
55 min
9/9
09:15
Fedtdræber selvtræning
Sal 6
Sommer D
55 min
10/10
09:20
Yoga Basis
Sal 3
Lone K
55 min
7/7
09:20
Yoga basis selvtræning
Sal 7
Lone K
55 min
8/8
09:30
Senior Cirkel
Cirkeltræning
Aranja S
55 min
9/9
10:25
Afspænding
Sal 3
Lone K
55 min
7/7
10:25
Afspænding selvtræning
Sal 7
Lone K
55 min
6/8
10:30
Senior Cirkel
Cirkeltræning
Aranja S
55 min
7/9
16:00
Cykling Øvet
Sal 2
Lars G
55 min
9/9
16:30
BODYCOMBAT
Sal 1
Majbritt G
60 min
9/9
16:30
BODYCOMBAT selvtræning
Sal 6
Majbritt G
60 min
10/10
lørdag
05-12-2020
08:00
Cykling let øvet
Sal 2
Berit V
45 min
9/9
08:55
Cykling let øvet
Sal 2
Berit V
45 min
9/9
09:00
Reformer
Sal 4
Anne D
55 min
9/9
09:10
BODYCOMBAT
Sal 1
Gitte P
60 min
9/9
09:10
BODYCOMBAT selvtræning
Sal 6
TURNUS
60 min
10/10
09:50
Cykling Øvet
Sal 2
Berit V
45 min
9/9
10:00
BODYFLOW
Sal 3
Anne D
55 min
7/7
10:00
BODYFLOW selvtræning
Sal 7
Anne D
40 min
8/8
10:20
BODYPUMP
Sal 1
Gitte P
60 min
9/9
10:20
BODYPUMP selvtræning
Sal 6
Gitte P
60 min
10/10
søndag
06-12-2020
08:00
Cykling let øvet
Sal 2
Berit V
45 min
9/9
08:55
Cykling let øvet
Sal 2
Berit V
45 min
9/9
09:00
Walk iT
Sal 3
Ditte B
45 min
9/9
09:50
Cykling Øvet
Sal 2
Berit V
45 min
9/9
10:00
Fedtdræber
Sal 1
Ditte B
60 min
9/9
10:00
Fedtdræber selvtræning
Sal 6
TURNUS
60 min
10/10
11:00
BODYFLOW
Sal 3
Alisa S
55 min
7/7
11:00
BODYFLOW selvtræning
Sal 7
Alisa S
55 min
7/8
Din browser er forældet!

Opdater din browser for at vise siden korrekt. Opdatér min browser nu

×

;