Dansk ▼
English
Español
Uge 3
13-01-2020 - 19-01-2020

Hold filtrering
mandag
13-01-2020
06:30
Spinning 1
Ulla E
60 min
26/30
08:00
Fitness walking
Sal 3
Vicki M
30 min
8/15
08:45
TABATA - intervaltræning
Sal 1
Vicki M
45 min
8/15
08:45
Cirkeltræning i maskiner
1. sal
Lars P
50 min
11/14
09:00
SeniorGymnastik
Sal 2
Inge I
60 min
32/35
09:00
Senior Spinning
Uffe P
60 min
15/30
16:00
Zumba Fitness
Alex N
60 min
24/28
17:00
Retro Dance
Sal 2
Alex N
60 min
11/30
17:00
Spinning 1
Mia F
60 min
30/30
17:00
Yoga for ALLE
Sal 1
Lindsie K
60 min
15/20
17:25
Fitness walking
Inge I
30 min
9/15
18:00
TRX Circuit
Inge I
50 min
15/16
18:00
Everybody Fight
Sal 2
Melissa S
75 min
8/25
19:15
TRX Power
sal 1
Alex N
60 min
21/21
tirsdag
14-01-2020
06:30
Core Træning
Sal 1
Jette A
30 min
8/20
08:05
TRX Power
Sal 1
Vicki M
45 min
10/16
09:00
Yoga
Sal 1
Conni M
60 min
11/20
10:00
Vild Med Dans
Sal 2
Ann P
60 min
9/20
17:00
Løbehold Begynder
Tina G
60 min
3/10
17:00
Spinning 1
Tina V
60 min
20/30
17:10
TRX Circuit
Sal 1
Anne M
50 min
7/16
18:10
Fitness walking
Sal 3
Anne M
45 min
14/15
18:10
Body Pump
Sal 2
Dorrit W
60 min
6/20
19:15
Pilates bold
Sal 1
Melissa S
75 min
9/12
onsdag
15-01-2020
06:15
Spinning 1
Ulla E
60 min
20/30
06:30
Yoga
Sal 1
Lindsie K
60 min
7/20
08:10
Bodytoning
Sal 1
Vicki M
60 min
9/20
09:15
Senior Spinning
Alex N
60 min
30/30
09:15
Dans Dig Glad
Sal 2
Sarah J
60 min
9/20
10:20
Yoga
Sarah J
60 min
10/20
17:00
Step/begynder
Sal 1
Inge I
60 min
14/20
17:00
Fitness walking
Anne M
45 min
11/15
17:00
Everybody Fight
Ole T
60 min
5/25
17:00
Spinning 1
Lotte H
60 min
23/30
18:00
Zumba Fitness
Sal 2
Dorrit W
60 min
9/28
18:00
Nordic Race Træning
1. sal Fitness afd.
Frederik S
60 min
3/30
18:00
Yoga
Sal 1
Camilla M
60 min
4/20
18:20
Fitness walking
sal 3
Inge I
30 min
7/15
19:00
Core Træning
Sal 1
Inge I
30 min
11/20
torsdag
16-01-2020
06:30
Core Træning
Sal 1
Jette A
30 min
16/20
08:15
TRX Circuit
Sal 2
Inge I
55 min
9/16
09:10
Zumba Fitness
Sal 1
Alex N
60 min
19/28
10:10
Senior Fitness Walking
Sal 3
Inge I
30 min
14/15
10:15
YOGA for Senior og Gravide
Sal 1
Camilla M
60 min
4/14
10:45
Senior Cirkeltræning
Alex N
35 min
15/15
16:00
TRX Power
Sal 1
Sasja L
55 min
14/16
17:00
Step Øvede
Sal 1
Sasja L
60 min
9/20
17:00
Spinning 1
Tina V
60 min
21/30
17:15
Fitness walking
Helene G
45 min
5/15
18:15
Body Pump
Sal 1
Dorrit W
60 min
12/20
19:15
Mors Disco
Sal 2
Ann P
60 min
7/20
fredag
17-01-2020
06:30
Spinning 1
Rasmus M
60 min
26/30
08:10
Fitness walking
Sal 3
Inge I
30 min
14/15
08:45
Cirkeltræning i maskiner
1. sal
Lars P
50 min
14/14
09:00
Spinning 1
Alex N
60 min
14/30
09:00
SeniorGymnastik
Inge I
60 min
30/35
10:05
Yoga
Sal 1
Conni M
75 min
12/20
10:15
Bodytoning
Inge I
60 min
8/28
16:00
Dans Dig Glad
Sal 2
Skift. i
45 min
10/20
16:50
TRX Power
Sal 2
Alex N
45 min
18/20
16:50
Yoga
Sal 1
Sarah J
45 min
9/20
lørdag
18-01-2020
08:45
Core Træning
Sal 1
Vicki/Inge
30 min
7/20
09:15
Zumba Fitness
Sal 2
Dorrit W
60 min
9/28
09:30
Fitness walking
Vicki/Inge
45 min
12/15
09:30
Spinning 1
Tina V
60 min
28/30
10:30
TABATA - intervaltræning
Sal 2
Vicki/Inge
60 min
5/15
10:30
Mindful Yoga
Sal 1
Conni M
60 min
10/24
søndag
19-01-2020
09:00
OUTDOOR Træning v/Ørnereden
Alex N
75 min
8/20
09:00
Mindful Yoga
Sal 1
Lindsie K
75 min
22/24
09:30
Spinning 1
Rasmus M
60 min
5/30
10:00
Fitness walking
Johnny B
30 min
3/15
10:45
Body Pump
Sal 1
Dorrit W
60 min
12/20
16:00
Yoga/Øl/Vin kun for mænd
Sal 1
Sarah J
60 min
2/16